Degeaba, este in zadar, uite eu am mai scris pentru multe fete in situatia ta si bine iti mai zic si tie deci:
1. plangi cat poti, elibereaza-te de tot, tensiune, stres, suparare
2. acum ca esti partial mai bine indeparteaza tot ce iti aminteste de el: poze, cadouri, sterge-i id mess si numarul de telefon, daca mai ai vreo conversatie salvata cu el sterge-o si pe aceea caci tot tie iti vei face rau daca o citesti
3. daca a terminat cu pasul 2 esti gata pentru BEAUTY TIME :relaxare totala, rasfat toata ziua, pe scurt faci tot ce iti place si intri intr-o cura de beauty cu bai interminabile si relaxante se spuma si tot ce sti ac tine de frumusetea ta
4. incearca sa vezi si partile bune :acum ai mai mult timp pentru prietenele tale, ai timp sa faci cea ce inainte nu puteai, iti poti rezerva o zi pentru toate hobby-urile tale:pictura, citit, echitatie, sport
5. acum ca esti mai fresh se poate spune ca esti gata de atac :gaseste-ti un iubit sunt sigura ca sunt o multime de baiati care te asteapta, fi mereu zambitoare si ai grija sa nu arati nici o urma de suparare, da un aer putin mai diferit, arata ca nimic nu te poate opri si ca aceasta relatie este de domeniul trecutului si ca nu te-a afectat cu nimic
pont:afiseaza-te cat mai mult cu noul tau iubit in fata ex-ului fiindca asa te vei si razbuna intr-un fel aratandu-i ce fata a pierdut
mult succes (fundita?)
Cu ceai de sunatioare, m-a scos din depresie, sa privesti cu detasare, mental sa fi tare, multa ignoranta, acorda atentia ta la altceva
Eu una imi va de viata mea chiar mama mea mi-a spus ca:sa nu ma uit niciodata in urma sa privesc inainte si sa ma gandesc ca sunt si alti baieti in lumea asta care nu ma vor face sa sufar
Uneori e bine sa plangi te descarci am trecut si eu prin asta si tot pe la 4 luni sfatu meu fa ceea ce simti u pe moment iar daca crezi ca impacarea te va face fericita nu ezita pup
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. sfatul meu este sa incerci sa vb si cu alti baieti, sa mai flirtezi(fara sa pui suflet) ca sa-l poti uita mai usor.gandeste-te ca nu te-a meritat.stiu ca este greu, dar trebuie sa fii optimista si sa treci peste asta! curaj:*
Calmeaza-te viata merge inainte nu are rost sa plangi daca te merita nu te facea sa plangi nu are rost sa plangi nu rezolvi nimic.si eu am trecut prin despartiri si am plans pana am realizat ca nu se rezolva nimic cu plansu du-te afara cu prietenele radeti vorbiti si uita de el si o sa fie bine
Nu are rost sa te consumi. nu rezolvi nimic. Incearca sa stai intr-un grup mare de prieteni sa incerci sa te distrezi sa incerci sa uiti cu ajutorul lor. Arata`i lui ca prea putin iti pasa ca v-ati despartit si ca pentru tine viata merge inainte orice ar fi. Sper ca te-am ajutat. Nu mai plange.nu merita. Funda?
Nu prea ai cum, si din cate imi dau seama l-ai iubit f mult, pur si simplu lasi sa treaca un timp de cateva luni si o sa il uiti, incearca sa ai niste activitati care sa te faca sa uiti.bye
HappynewCenusa întreabă: