| 1Chris1 a întrebat:

Voi cum combinati fetele? Cu ce le vrajiti si le faceti sa va cada la picioare?

15 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Genul asta de fete care se lasa vrajite usor, le poti cuceri facandu-le complimente(nu neaparat adevarate, dar sa pice bine). Fetele in general, in special adolescentele, cred in spusele baietilor.Laud-o pentru oirce face, spune-i ca nu ai mai intalnit o fata asa de desteapta/frumoasa/interesanta, etc. Altele pun accent pe cadouri, de orice fel, important e sa vada ca ii oferi ceva.Baga-te in seama cu ele, fa-te ca le intelegi si ca le ajuti.
Ai grija insa si cu ce fel de fete umblii. Unele sunt mai naive si cred vrajelile astea, unele sunt mai inteligente, se prind si te ignora total mai apoi.

| Neinteresantul a răspuns:

Daca le dai un pumn in cap, iti cad imediat la picioare... daca vrei sa faci si vraji, cu atat mai bine, dar pierzi timpul... mai eficient e pumnul.

| neutrino a răspuns:

Nu mai crede in povesti, fetele se curteaza si se cuceresc.

| Fatamuntilor a răspuns:

Termenul este folosit eronat.
O fata nu se,, combina'' nu se vrajeste' ci se cucereste!
Fiecare baiat are secretele lui!
In orice caz o fata se cuceeste cu rabdare arandu-i respectul cuvenit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-ti cada la picioare? Doar alea inconstiente si fara cap vor cadea la picioarele unui barbat!hee hee)
Revenind la intrebarea ta complet anosta, sa zic...
O poti impresiona cu flori, bomboane, comportandu-te frumos si intelegand-o in orice situatie

| DeeaV a răspuns:

2 ochi de broasca + o coada de soparla+ lacrimi de crocodil, le amesteci intr-un borcan, ii dai fetei sa bea si pooc, o sa te iubeasca vesnic

| alin1317 a răspuns:

Simplu frate, fi tu insuti

| xBlackUndergroundx a răspuns:

Cu dume de santier, gen "Tatal tau e terorist? Fiindca esti bomba."

| DarkAndDreary a răspuns (pentru xBlackUndergroundx):

Sau: "Ai fost vreodata la puscarie? Ca esti mai sexy decat prevede legea" laughing

| Hakuouki a răspuns (pentru DarkAndDreary):

Si clasica "Te-a durut cand ai cazut din cer?" cred ca asa era laughing
Oricum tata e preot voodoo iar eu mostenesc afacerea familiei, asa le vrajesc si am si un aparat cu electrosocuri, asa le fac eu sa-mi cada la picioare. Doamne ce oameni.

| DarkAndDreary a răspuns (pentru Hakuouki):

Mie-mi spui? laughing

| Arsius a răspuns:

Cu iarba pisicii

| Nestii a răspuns:

laughing Tu când te-ai născut? De încă nu ai aflat cum se cucerește o fată. laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nestii):

La ce se refera el e mai mult vrajeaala, prosteala, numai ca sa bage pe una in pat. una e sa cuceresti o fata, alta e sa te dai cupidon prostind-o

| LunaPlina a răspuns:

Fetele nu cad niciodata la picioarele unui tip... noi suntem alerte mereu indiferent cat de mult ne place un tip