| Patricia96 a întrebat:

Voi cum definiti o fata cuminte? Si cand spuneti : sa nu umble cu toti, mai exact la ce va referiti?
Fundita plus vot

Răspuns Câştigător
| misterioaѕa a răspuns:

Bună!
Fată cuminte? Poate fi oricine dacă respectă următoarele reguli:
-nu stă afară până târziu
-respectă oamenii
-nu se ceartă
-nu are vocabularul unei piţipoance
-se îmbracă decent
-umblă numai cu un băiat(la modul figurat, dar şi la modul propriu)
-munceşte din greu(e mereu ocupată)
-îşi iubeşte aproapele
-e calmă şi sinceră
Cred că, aceste calităţi trebuie să le ai din naştere.

| Patricia96 explică (pentru misterioaѕa):

Exact!
Ai dreptate...si oricum, atunci cand ai un iubit, nu trebuie sa mai fi impreuna cu cineva..adica sunt unele fete care se dau mari spunand :eeee, eu sunt dq cu trei impreuna! Asta mi se pare o prostie!
Dar. daca ai ac=vut nu stiu ...mai multi iubiti, adica.te/ai certat cu respectivul iubit, apoi peste o luna ai cunoscut altul si te/ai combinat cu el ...asta inseamna ca nu esti sigura p tine..nu ca nu esti o fata cuminte

| misterioaѕa a răspuns (pentru Patricia96):

Http://dexonline.ro/definitie/curv%C4%83
O să înţelegi mai multe de acolo!
Nu contează numărul prietenilor pe care i-ai avut, ci ceea ce ai făcut cu ei.
Sper că am fost destul de explicită!

| Patricia96 explică (pentru misterioaѕa):

Ti-am lasat n mesaj pe privat

12 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Fata cuminte adica in principal fidela partenerului, fata care nu se da in spectacol si nu face nebunii specifice varstei adolescentine, o fata care nu flirteaza cu orice baiat aratos care ii iese in cale cand prietenul nu este prin preajma. O fata cu bun simt si bine crescuta. Asta inteleg eu prin fata cuminte happy

| Patricia96 explică (pentru BaiatulAnonim):

Gandesti foarte bine si corect!
Cineva, mi-a spus ca o fata carenu este cuminte, nu este definita de numarul precendetiilor iubiti, ci de comportamentul ei fata de ceilalti! ce spui? are dreptate?

| BaiatulAnonim a răspuns (pentru Patricia96):

Afirmatia este 100% corecta daca o aplici unei fetite de 6 ani. Ce a zis acel cineva are partea lui de adevar, caci cum am afirmat si eu in raspunsul meu, pe langa fidelitatea fata de prieten trebuie sa aiba si un comportament adecvat. Dar privind sensul pe care societatea il atribuie acestui adjectiv, eu consider mai degraba ca se refera genul de fata pe care l-am descris eu anterior. Dar normal ca parerile sunt impartite, doar nu suntem robotei sa gandim toti la fel happy Acel cineva se axeaza mai mult pe sensul din dictionar al cuvantuluiwinking

| AndruţHere a răspuns:

Stiu ca sunt fata, dar iti pot raspunde si eu. Fata cuminte= acea fata care daca are un prieten ramane fidela, nu umbla cu altii. Eventual o fata cuminte nu incepe sa faca sex de la 12-13 ani.
Sa nu umble cu toti= Gen daca te desparti de unu' maine sa nu fi cu altu'. Pentru ca la un moment dat o sa te trezesti ca ai fost cu tot orasul. Cam asa. Sper ca am explicat bine.

| tntsirom a răspuns:

O fata care se respecta pe sine, o fata pe care nimeni nu poate sa o arate cu degetul si sa o vorbeasca pe la colturi.Si multe altele, totul tine de educatie si caracter. happy

| LostInBubble a răspuns:

Sa nu umbli din floare in floare, adica sa ti-o pui cu toti zeii de care te indragostesti.
Sa ai grija la gesturi, la ce vorbesti. Sa te controlezi.

| Bogdyy161 a răspuns:

O fata cuminte este aceia care si-o trage cu toti baietii pe care ii intalneste

| Patricia96 explică (pentru Bogdyy161):

Probabil care nu si-o trage.