| deea_5980 a întrebat:

Voi cum erati cand i-ati cunoscut pentru prima oara familia iubitei sau iubitului vostru?

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Hmm... thinking Poi eu habar nu aveam ca o sa merg la maicasa acasa. Ne-am intalnit frumos in oras si afara era foarte frig. Pe el l-a sunat maicasa si el i-a zis ca e cu mine in oras(Andreea), dar maicasa nu stia ca eu eram prietena lui, credea ca o colega de scoala pe care o chema la fel. De fapt stia ca fusesem impreuna, dar ne-am despartit noi foarte repede si apoi nu a mai apucat sa-i zica ca suntem impreuna. El a zis ca sa mergem. Cand am auzit ca e cu maicasa nu prea vroiamhee hee. Sincer aveam emotii. Eu mai fusesem o data la el acasa cand ai lui erau plecati si el mi-a zis sa intru in sufragerie. El s-a dus sa puna de-o cafea si m-a lasat pe mine in usa(nu aveam curaj sa intrulaughing) si o aud pe masa din camera alaturata,, Mai mamica de ce n-ati venit de la inceput acasa si a-ti stat pe frigu asta pe afara?'' si tot vorbea cu mine de parca ma stia de mult timp. Si pana la urma mi-am facut curaj si am intrat in camera de unde am auzit-o pe maicasahee hee si asa timid m-am dus la ea, m-am prezentat si ne-am pupatlaughing. Ea ramasese :-o si face la prietenul meu,, De ce n-ai zis mami ca iubita ta Andreea?''.

Acum ma inteleg foarte bine cu maicasa, e super de treaba:X. Cand vin pe la prietenul meu isi face ceva de lucru sa ne lase singureihee hee sau pleaca prin oras/la cate-o vecina. El mai a avut si treaba cateodata si eu am stat cu maicasa singura, de vorba. Sper ca asa o sa fie si mamele viitorilor mei prietenihee hee.

10 răspunsuri:
| Emma a răspuns:

Ii cunosteam dinainte sa fiu cu elbig grin
Apoi cand au aflat ca suntem impreuna am vorbit cu mama lui, care e o femeie ft de treaba :X
Mi-a facut placere sa vb, mi-a zis ca nu are nimic impotriva, nici ea nici tatal lui

Iti doresc sa aiba o mama ca a iubitului meuwinking:X

XOXO

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îndrăgostită de el, normal!
Pa, pa.

| thereforyou a răspuns:

Eu eram destul de ametit.

| denysa a răspuns:

Eu aveam emotii foarte mari... dar dupa un timp m`am inteles cu ea, eram in acelasi liceu cu fostul meu si mergeam de multe ori direct la el acasa si o ajutam pe maika`sa sa puna masa nu o lasam sa ne pregateasca pentru amandoi ca noa nu`i frumoslaughing da ne-am despartit repede si nu mai stiu nimc de el, prin liceu nici buna ziua nu da cu mine laughing da nu`mi pasa pacat doar cine stie ce o sa creada maika`sa de mine asa ca iti sugerez sa fi decenta putin in fata eihee hee si sa razi la glumele ei kestiii din astea nu sa fi artificiala, ca nu`i bine, funda?:X

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eram emotionata, dar increzatoare in mine. Am fost foarte naturala si cred ca lucrul acesta a fost apreciat. Ma inteleg in continuare foarte bine cu familia lui, dar fac eforturi in aceasta directie (ii respect la fel de mult ca pe ai mei si sunt mai toleranta decat cu ai mei).

| TabooR a răspuns:

Pai nu chiar asa de bine tatal iubitei mele se uita ciudat la mine si am pus foarte multa seriozitate, iubire, respect bine inteles

| aripifrante a răspuns:

Nu s-a intamplat deocamdata.Am 18 ani.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram plouat la cap ca ma.sa era o scorpie

| dEEa_8468 a răspuns:

Dinainte sa fiu cu el happy

Erau super de treaba :d
iar acum are si un fratior de 6 luni big grinlove struck kiss

BaFta; x

| Ririru a răspuns:

La mine a fost tare laughing.
Era la varul lui, el, maicasa, sor`sa, bunicasa, matusa, etc.Varul lui e prieten foarte bun si fost coleghee hee. Si i-am chemat afara, mi-au zis sa merg acolo ca vin ei. M-au bagat in casa, m-am prezentat, nimic nou. happy. Cu taicasu` nu prea am vorbit, doar "Buna Ziua", nu atunci, altadata.
A fost ok, nimic deosebit.

Eram foarte rusionasa, maicasa mi-a spus sa ma relaxez sa nu lesin laughing).