Ce merge la o fata nu merge la alta. Deci depinde si ce noroc ai si daca e pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Daca te place catusi de putin de obicei nu prea conteaza cum o spui, atata timp cat nu exagerezi ori in sentimentalisme ori in marlanie.
Conteaza daca o cunosti de ceva timp. Ai mai multe sanse in sensul ca o cunosti mai bine.
In general unei fete ii plac foarte mult complimentele. Desi e adevarat ca nu iti va raspunde la ele cum ti-ai dori tu daca nu ii placi catusi de putin.
Vorbeste cu ea si spune-i ca ti-a atras atentia la ea nu stiu ce chestie si nu stiu ce alta chestie. Fii sincer, autentic si nu merge pe chestii generale. Foloseste-te de situational si de particularitatile relatiei dintre voi sau de motivele pentru care crezi tu ca v-ati simti bine impreuna. Fii atent si la ce simte ea. La felul ei de a fi inainte de a deschide gura.
Tachinarile ajuta si ele, dar depinde cat de bine te pricepi la jocul asta. Unele fete o sa se joace cu tine, dar de obicei daca fac asta e de bine. O sansa tot o sa ai.
Pentru inceput e mai bine sa ii spui daca nu va cunoasteti ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine, sa iti dea numarul ei sa iesiti intr-o seara sau ceva. Si abia la sfarsitul intalnirii ii spui ca ti-a placut prezenta ei, ca te-ai simtit bine si ai vrea sa o mai vezi.
In ziua de azi nu prea mai merge direct cu vreau o relatie cu tine. Se sperie.
Eu nu as fi cu un baiat care sa ma intrebe asta Stii, un sarut valoreaza mai mult decat propozitia "Vrei sa fim impreuna?" Parerea mea.
Pai i as arata o: i-as da o floare.Cred ca e destul de semnificativ. Si apoi i as rapsunde pnetru ca vreau sa fim impreuna.
Hai fă-n bămvău! Glumesc dvino-i prieten mai întâi și încearcă să nu fii prea disperat, altfel o să-și dea seama, fă-o să se îmdrăgostească de tine dacă nu merge ia-ți BMW
HappynewCenusa întreabă: