| Andrei_Balint_1998 a întrebat:

Voi cum i.ati spune unei fete ca vreti sa fiti impreuna?( dar sa fie romantic)

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ce merge la o fata nu merge la alta. Deci depinde si ce noroc ai si daca e pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Daca te place catusi de putin de obicei nu prea conteaza cum o spui, atata timp cat nu exagerezi ori in sentimentalisme ori in marlanie.
Conteaza daca o cunosti de ceva timp. Ai mai multe sanse in sensul ca o cunosti mai bine.
In general unei fete ii plac foarte mult complimentele. Desi e adevarat ca nu iti va raspunde la ele cum ti-ai dori tu daca nu ii placi catusi de putin.
Vorbeste cu ea si spune-i ca ti-a atras atentia la ea nu stiu ce chestie si nu stiu ce alta chestie. Fii sincer, autentic si nu merge pe chestii generale. Foloseste-te de situational si de particularitatile relatiei dintre voi sau de motivele pentru care crezi tu ca v-ati simti bine impreuna. Fii atent si la ce simte ea. La felul ei de a fi inainte de a deschide gura.
Tachinarile ajuta si ele, dar depinde cat de bine te pricepi la jocul asta. Unele fete o sa se joace cu tine, dar de obicei daca fac asta e de bine. O sansa tot o sa ai.
Pentru inceput e mai bine sa ii spui daca nu va cunoasteti ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine, sa iti dea numarul ei sa iesiti intr-o seara sau ceva. Si abia la sfarsitul intalnirii ii spui ca ti-a placut prezenta ei, ca te-ai simtit bine si ai vrea sa o mai vezi.
In ziua de azi nu prea mai merge direct cu vreau o relatie cu tine. Se sperie.

| Prezidentul a răspuns:

Fa ma lasi sa iti repar robinetu?

Răspuns utilizator avertizat
| Kenya a răspuns:

Eu nu as fi cu un baiat care sa ma intrebe asta rolling on the floor Stii, un sarut valoreaza mai mult decat propozitia "Vrei sa fim impreuna?" Parerea mea.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai i as arata o: i-as da o floare.Cred ca e destul de semnificativ. Si apoi i as rapsunde pnetru ca vreau sa fim impreuna.

| Eduaard a răspuns:

Hai fă-n bămvău! Glumesc laughing dvino-i prieten mai întâi și încearcă să nu fii prea disperat, altfel o să-și dea seama, fă-o să se îmdrăgostească de tinewinking dacă nu merge ia-ți BMW rolling on the floor