Astept sa ma intrebe ea. Daca nu cumva discutiile noastre nu devin foarte intime reciproc.
De exemplu, eu nu am intrebat-o, simplu, ne-am sarutat, a devenit tot mai intens, ne-am mangaiat unul pe altul, admosfera se tot incingea, apoi am atins-o pe sani o perioada de 2-3 minute, apoi am tot incercat sa ii ridic un pic bluzita pana i-am dat-o jos si a ramas in sutien, am sarutat-o si asa incet m-am dus cu buzele pana jos la crapatura intre sani, ea normal excitandu-se mi-a dat si ea tricoul jos:p si asta m-a facut sa cred ca ma doreste :p si apoi i-am dat sutienul jos si apoi toate hainele :p si de acolo nu mai spun
No problem.Vine de la sine.O sa simtiti amandoi cand este momentul si va lasati dusi de val.Atat ea cati si tu. Daca vezi ca ea se va opri...nu e momentul .Nu trebuie sa o intrebi direct, sau cum te prinzi cu ea poc o si bagi la sex.Lasi sa mearga lucruriile de la sine
Nu ar trebui sa iti faci probleme pentru asta eu nu ma prea gandesc la chestia asta pur si simplu o sa iti dai seama la mometul potrivit
supradoza_de _vyse întreabă: