Ne-am cunoscut intr-o tabara, luni seara, venind in acea tabara duminicala amiaza. S-a intamplat in ultima seara din tabara, adica sambata seara. A fost ca un fel de"la revedere", ca pentru ultima data cand ne vom mai intalni.Si asta a fost acum 6 ani.De atynci nu neam mai vazut deloc.Am mai corespondat cu ea doar prin niste scrisori, dar nu mult timp.Si asta a fost...
Ma, nu sunt pudica, daca as fi petrec minunata noapte, probabil ti-as spune. Dar uite... chiar daca mie mi se pare ok sa povestesti atata vreme cat nu te cunoaste nimeni, etc... pentru altii nu e tocmai ok. Sunt chestii intime care se pastreaza in memoria fiecaruia... cum sa spun, nu e o chestie pe care sa o povestesti cum povestesti ultima carte citita. E ceva mai profund, sau cel putin asa e pentru mine.
Prin intermediul unui var de-al lui ne-am cunoscut...ne-am combinat dupa vreo 2 ani, dupa ca facusem cunostinta...prima noapte s-a intamplat la el acasa dupa1 an de relatie.totul a venit de la sine.nu cred ca poti sa planuiesti cand va fi prima noapte, ziua, ora s. m. d.
Inteleg...nu avea credit.anyway la mine nu s-a intamplat, suntem de 7 luni. inca... oricum am destul timp in acelasi timp, foarte putin:d.
Sper sa ma intelegi, fara a crede ca fac parte din categoria persoanelor "habotnice"... consider ca nu e de discutat despre ceea ce trebuie doar simtit.
La mine nua fost un plan cu lumanari intr-o seara romantica... puii mei, era singur acasa si am facut-o...simplu.
Doamne... tin minte ca eu eram o fata care vroia sa isi pierda virginitatea dupa 18 ani... si visam sa o fac cu nu stiu ce petale de trandafir si lumanarele... Dar... nu a fost asa... Aveam 7 luni si 5 zile de relatie cu prietenul meu, cand mi-am petrecut o noapte cu el. In subconstientul meu, stiam ce urma sa se intample, dar nu vroiam sa accept, sa cred. Tot ziceam ca nu se va intampla nimic. Mi-a fost frica... el incepuse sa ma sarute... si incet incet... Bine, ca nu regret. Doar ca familia mea nu il accepta. Acum trebuie sa "ne ascundem"... dar... Nu cred ca as vrea sa raman toata viata langa el dar...cine stie... pana acum nu prea mi-a gresit. Dar nici "sotul" sau "iubitul" model nu poate fi... asta e sigur...
Sigur ca te-a chemat sa-ti spuna ceva, ce scuza sa gaseasca? Putea spune ca vrea sa te f? Nu ai mai fi venit, spuneai ca e obsedat si vulgar Sint convins ca nici nu ti-a spus nimic, i-a aminteste-ti, ce ti-a spus? "Vrei suc, sau ceva, un biscuite?" Si tu de colo "nu, nu..." Si el, "Stii? Esti frumoasa, mereu am vrut sa ramin numai cu tine sa-ti pot spune" Tu zimbesti copilareste si el incurajat... te sarutaaaaaaa Mai spun? Sau ne spui tu?
Prima mea noapte nu o voi uita niciodata pentru ca cred ca a fost greseala vieti mele pe care o voi regreta multi ani de acum inainte. Visam ca la 18 ani sa intru in altar virgina si cu acel barbat sa imi petrec tot restul vieti dar din pacate nu a fost asa eu aveam15 ani iar el 23 din obligatia la parinti am stat cu el 1 an si 8 luni. dar acum cand s-a intamplat a doua oara dupa 3 ani si jumatate pot spune ca parca se mai aduce un pic cu visul meu. Poate pare o tampenie dar e ceva adfevarat si foarte dureros pe care toata viata il voi purta in gand.DE ACEA VAM SPUS MICA MEA POVESTE CA SA VA SPUN UN MIC SECRET NU ASCULTATI SFATU PARINTESC DACA NU IUBITI CU ADEVARAT
Mutubal întreabă: