| Clodmod a întrebat:

Voi cum v-ati cunoscut prietenul/-a? Cum a fost? Cel mai frumos raspuns primeste funda!

5 răspunsuri:
| Mentosanaaa a răspuns:

Well, o privire insistenta de.a lui pe strada a fost prima faza a ceea ce urma o prietenie foarte stransa care intr.un final a dus la o relatie. Chestie tipica, in aceeasi seara am primit cerere de prietenie pe facebook dupa care am aflat ca avem un prieten comun, prieten ce i.a zis foarte multe chestii despre mine. I.am dat add, am vorbit, schimb de id.uri... Dupa ceva timp schimb de numere de telefon, ma astepta mereu dupa scoala, ne vedeam zilnic, discutam despre orice. Dupa 2 luni si jumatate de prietenie, a urmat primul sarut intr.o scara de bloc pe o vreme ploioasa, ceea ce a insemnat inceputul relatiei. E ceva frumos ce dureaza si acum si sper sa dureze mult si de.acum incolo.

| adelolyta a răspuns:

Chestie clasica, mesul, asa a inceput, Deci sati povelove struck m inceput anul scolar si pr mea cea mai buna a trecut pe a 9a si desigur baieti draguti etc, am vb cu ea pe mess si mi-a trimis o poza cu un coleg de'al ei si m-a intrebat daca este dragut si am ziss ca da apoi mi-a trimis poza cu el : cel mai dulce si mai scump si mai frumos ingeras din lume:X am spus ca etse dragut si ca imi place mai mult ca celalalt si am ziss ca cine e? si a ziss ca doar un coleg si mi-a dat id lui apoi am vb cu el si dupa o saptamana mi-a propus sa ne intalnim deci a fost minunat el ma astepta in fata scolii i-am spus ca la 12 ne intalnim dar am avut cv problema cu machiajul si bla bla din astea si am ajuns abia la 1 fara ceva laughing cand aproape pleca dar a vz niste fete drum si lea ziss daca ma cun si sa vina sa ma strige : spre norocul meu chiar ma cun fetele acelea si au vn la mine si am mers cu ele sa ma intalnesc cu el si eram 3 eu eram in mijlok iar el nu stia pe care sa o ia :p ca nu stia care sunt eu big grin si m-am dus la el si l-am luat de manuta :X a fost minunat am simtit ca este sufletul meu perecthe cu chip de ingeras:X si de obikei trebuie sa spui cv de genul '' buna '' sau '' sunt x '' sau '' esti dragut '' sar eu am spus big grin...'waw esti cat un felinar '' iar el a spus '' ioi ce micuta esti '' tongue pe langa el sunt foarte micuta:d apoi neam plmbat, neam aseazt pe o bancuta si i-am dat ochelarii de soare jos de la ochi si ghici, am vz cei mai frumosi ochi din lume si desigur i-am si spus asta apoi neam plimbat prin parc am ras, pove, deastwea sa se cun mai bine:X pov lunga SPER SA O CITESTI TOATA big grin

| LaNaibaa a răspuns:

Totul a inceput in clasa a 5 a. Nu vorbisem niciodata cu "el" si chiar nu ma interesa viata lui. pana` cand doamna diriginta ne-a mutat in banca aman2. Toata clasa a 5 a am fost cei mai buni prieteni. ne spuneam orice banalitare, orice adevar. chiar l`am ajutat sa fie cu o prietena d`amea pentru ca eu il placeam pe un prieten d`al lui. uite ca asa a trecut si clasa a 5 a, in clasa a 6 a am inceput sa il placc. love struck si intr-o zii una dintre amicele lui si una dintre cele mai bune prietene d`ale mele i`a zis ca il plac, si norocul mew a fost ca si el ma placea, si in final am fost impreuna. THE END.

| fcsbogdan a răspuns:

Pe fb...e sora unei foste colege de liceu, pe care am adaugat-o in lista sa dau intr-un fel de sora ei.desi ne despart doar 10 km, prin fb ne-am cunoscut si azi avem o rel de 10 luni.happy

| Kenny12 a răspuns:

Eu mi-am cunoscut prietena la scoala.Eu sunt clasa a 7-a iar ea e a 8-a, la inceput am fost doar simpli prieteni dar cu timpul am devenit tot mai apropiati, acum o luna ne-am sarutat pentru prima data.Am intrebat-o daca vrea sa fie intr-o relatie cu mine dar mi-a spus ca se mai gandeste.Sunt 100% sigur ca ma place.