Pentru iubitul meu :, pisoias, pisoi mic, puiut, iubirea mea, dragostea mea, viata mea, sufletel, spiridus, ratoi, puiu meu, broscoi, iepuras, printu mea, inima mea, tati, frumosu meu, sexosul meu, dulceata mea, bombonel, capsunica, piticut, maimutel, iubitel, brotacel, ursulet, ingerasul meu, beibi, zapacila, vagabontul meu, zapacitul meu si oricum imi vine pe moment il iubesc enorm . pupici for you
Beiby,baiathu meu,ingerashu meu,pitiq meu,iubitule, pisiq meu viata mea,iubitha,vagabonthu meu,printsishoru meu,taty,imimioara mea,puiu meu,frumosu meu,capsunika mea,sufletselu meu, piciu meu, iubirika mea, angel mu:X etc acum km imi vine pe moment dc ai ramas fara inspiratie?
Il cheama cristian si-l alint cristi (destul de rar ce-i drept, de cele mai multe ori ii spun cristian).
nu sunt pipita de aia belaga si nici el muiere deghizata in barbat incat sa ne zice "iubitel, zaharel" sau ce idiotenii in genul asta mai exista.
Cu ce ii place daca ii place sa il sarutzi atunci il sarutzi. daca ii plac bomboanele atunci ii dai bomboane, pot fii unele specialee
Sincer in general ii spun pe nume dar cateodata il mai alint spunandu'i "boule" daca i'as spune "puisor" l'as jigni deoarece un puiut nu costa mult doar 2-3 lei, dar un bou costa cateva mii de lei ... totul e din iubire :X
KatiMe27 întreabă: