nu sunt adepta alintaturilor cu animalutze, doar diminutive si alintaturi din nume. A inceput al meu sa imi spuna "iubi", i-am explicat foarte frumos ca nu imi place dar tot insista. aveam un prieten care imi spunea "pisi"... imi venea sa ii dau cu ceva in cap. la astea doua fac urat.De vreo doua saptamani am inceput sa ii spun "figurantule", "boule" si cred ca ii place.
Sa-ti zic cum imi zice mie
-iubi-iubita
-mami-mamicu
-bibi-bibicule
-bubulina
-mata/mama mata
-bubu
-animalut
-maimuta
La unele ii mai zic sa nu mai zica asa da tot o face, nu ca nu mi-ar place
Pupaza,papagalita,cucuvea,frigider, cimpanzoaica, struto-camila, soricioaica
Cred ca asta ar trebui sa vina din corason de la tine dar o sa-ti dau cateva alintari :
* maimutica
*bubu
*my amore
*vietulici
*pui
*maimu
*printesa
*ingeras
etc, sunt multe altele! succes
Eu le alint dupa nume...de ex:
Alexandra-Ale
Claudia-Clau
Maria-Mary
Monica-Mony
Am avut o prietena care se chema Betty din nastere...strageeee
Simona-Simy
Roxana-Ruxy\Roxy
Ramona-Ram
Nu cred ca fetelor (20 ani+) le place sa fie chemate''catel, maimutica mea, cimpanzeule,)
Era o prietena la care am tinut foarte mult si ii ziceam:My angel, My amore, My love... astea mai mici de 13-16 ani cred ca le place pisoias ..catel...maimutica si toate cele..cam ce am zis eu acolo erau pentru cele mai mature
Ce nebuni) deci. daca fata e de aia care se lasa usor ii place tot ce tio zis aia mai jos) pfai mie daca imi zice vreunu asa nici nu mai am ce discuta cu el) mie imi place doar pisi si iubi sau iubire cu astea mam ob asta e:*
Fa, spart-o,cracanat-o, dezhumat-o, fata de pizza cu detoate, monstruletz, cosmaru vietzi mele, boraciune etc .
Esti belea, Razvane! Daca tu ii spui ei asa sint curios cum iti spune ea tie! Pot sa fac eu niste presupuneri? Rapanosule, libidinosule, zabalosule, handi, muci-in-git. Ce zici, am ghicit vreo citeva?
Ea nu indrazneste sa zica de mine k ii pic un pumn o arunk 10 metri.
Ai primit pana acum raspunsuri oribile.Eu nu as suporta nici un fel de porecla. Spune-i pe nume!
Nu iti place "bombonica"? acum mi-a venit ideea.