Pai.cum imi vine
Intr`un mesaj i-am spus "fenomenul meu scump ) nu stiu de ce sau scumpul meu, iubitul meu, iubi, iubirea mea, dragul meu etc nu`mi place sa ma prostesc prin cuvinte.il mangai si stie ca il ador. apoi il sarut si se lasa alintat.am observat ca uneori nu trebuie sa folosesti cuvinte pentru al alinta.sunt multe gesturi pe care le poti face pentru a se simti bine langa tine dar depinde de fiecare persoana.
Tu cum iti alinti iubitul?
Buna, pai acum nu mai sunt cu el......cand eram impreuna, el imi zicea iubi, pe nume, sau imi zicea pisy, eu ii zceam pe nume sau iubi...nu prea ne alintam foarte mult, eu nu sunt genul care sa folosesc des alinturi, dar e frumos sa iti alinti iubitul si sa fi alintata... e un gest frumos!
Cand eram cu acel El.candva...
: mucia.bebe iubithu si iubita[ imi placea mult asta ] hmm...ingeras, sufletel, compotel si eu ii ziceam lui bleg)
bebitZa, fericirea mea?, in foarte multe feluri dar nu ne-am jignic niciodata .
Pff..la intrebarea asta..iti raspund asa ==> nu ne alintam. ne zicem iuby..sau mai bine zis ..ne ziceam
Pe vremea cand aveam.cand ne intelegeam bine :pufulete, frumusete mica), pui
Cand ne ciondaneam:scarba, imputiciune, bleg
Eu o alint cu: scroafo, proasto.
Ea ma alinta cu: nemernicule, porcule.
OK, am glumit. Nici macar nu am prietena.
Scarbosenie, scarba, paguba, ticalos, pedeapsa ce esti, ghinionule......glumeam evident
acum nu mai am pe cine sa alint dar cand eram impreuna il alintam in asa fel (si cu masura ) incat sa simta ca este iubit si rasfatat ... puiut, motanel, cioculet , tzuca, gurita, buzitza...etc...
iar de o vreme prietenii (amicii) mei (cei) mai apropiati ii alint cu "frumosule" sau "scarba frumoasa ce esti " ehhh...intre prietenii imi permit
dar sa-ti zic cum il alint (si ma alinta si el la fel ) pe verisorul meu cel drag " animalule" ,"javra mica", "jigodie" off dar il iubesc ft mult, la fel ma iubeste si el ...doar am crescut impreuna
Hehe
draguta intrebare
in tot felul...
in telefon l'am trecut goanga mea, si in id iar el ingerasul meu... dar tot timpul ne alintam in fel si chip
Gurita mea, viata mea, iubirea mea, sufletel, puisor, frumusete...ingeras
etc...adica mi se pare normal intr-o relatie sa alinti si sa fi alintat/a
Acum nu mai alint pe nimeni dar pe ultima mea prietena o cheama tot ramona si o alintam : veveritza, sufletel, iubi, pui si...RAMbO iar ea robotzel, puta iubitu'
Have fun!
Eu il alint maruntzel si el imi zice maruntzica
sau pur si simplu diminutivul numelui