| Pths89 a întrebat:

Voi cum va găsiți parteneri pentru sexting ocazional, ceva sugestii concrete ar fi apreciatewinking

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Doar ocazional, functioneaza de fiecare data alte tehnici. Dar le tinem pentru nou. ( psss. nu le dam nici pentru love...le)

| Pths89 explică (pentru helpforyou):

? Cedez curiozitatea pentru tehnicile aplicate în detrimentul "unde găsiți parteneri"... sharing is caring?

| helpforyou a răspuns (pentru Pths89):

Categoric nu pe TPU.

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu cautam. ne bucuram de ceea ce e permanent.

| RAY a răspuns:

E plin netul de travestiți, poponari, persoane grav bolnave mintal, nu caut asa ceva

| Pths89 explică (pentru RAY):

Ce legătura are cu întrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ce? ce e ala sexting? laughing

| Paulyka36 a răspuns:

Ultima data pe Instagram

| Gugustelut a răspuns:

Pune anunt pe olx dar vezi sa nu ai mai multi km decat un logan.

Kiss love!

| Pths89 explică (pentru Gugustelut):

Săracul de tine, ai vrut sa pari deștept dar te-ai murdărit de prostie!

| MONICAMONICA13981398 a răspuns:

Si cu toate ca o sa îmi sară lumea în cap ca sunt mai ok relatiile lungi si serioase, da vă dau dreptate chiar asa este dar daca esti singur sau nu esti pregatit pentru o relație într-o anumită perioada sau sau sau....sunt atâtea motive pentru care vrei sa faci pur si simplu sex fara obligatii. Până la urmă mi se par niște lucruri " lumești " că, daca eram așa pudici și puri eram trecuți în calendar la sfinții apostoli laughing) răspunsuri la întrebare cred ca cel mai bine ar da bărbații pentru că, pentru o femeie e destul de usor sa își găsească un partener sexual daca vrea, iar în rest cel mai important într-o relație de sex ocazional e sa fie discretă si sa te protejezi.

| MONICAMONICA13981398 a răspuns:

Si abia acum văd că nu scrie sex scrie " sexting ", eu zic că ocazional sau nu mai bine faci sex decât sexting( pentru cine nu stie înseamnă trimiterea de mesaje sau materiale sexuale).

Întrebări similare