Dacă are 18 ani împliniţi, să facă ce o vrea.
Nu aş avea nimic împotrivă însă dacă ar păţi ceva aş ezita 1 secundă să o ajut gândindu-mă că ar cam fi trebuit să ştie la ce se expune. După care aş ajuta-o căci e fiica mea până la urmă.
Dar nu e mai simplu să nu ai copii niciodată?
Prezervativele stau între mine şi sărăcia cruntă.
Da, eu da!
Dar cand voi deveni parinte, mama, nu voi mai fi atat de sigura.Va deveni mult mai dispusa la "pericol" daca ar dansa in costum de baie intr'un clip.
Bafta.
Atata timp cat nu o defaimeaza sau dezvirgineaza nimeni decat daca asa e intentionat, da banuiesc ca e ok ^^
Depinde de varsta pe care o are. Daca ea isi doreste asta din tot sufletul eu una as sprijinio in tot ce face pentru ca am incredere in ea.
Da, nu vad nimic rau in asta... avand in vedere ca eu sunt model si mai pozez in reviste de fasion parinti niciodata nu mi-au interzis asta, din contra ma sustin si sunt mandri...si chiar as fi si eu mandra de fiica mea.
De ce nu nu mai traim pe timu lui Raposatu ar trebuie sa te mandrestii cu chestia asta pentru ca inseama ca ai o fiica frumosa
Da! intotdeauna este bine sa-i lasam sa faca ce ii plc. dar acu depinde sh` care este acel lucru`
George0197 întreabă: