Nu te lungi prea mult. Daca simți că vă potriviți, atunci o inviți după 1-2 săptămâni.
Important e să afli cat mai multe despre ea înainte de întâlnire.
Nu o intreb de nici o intalnire ca nu suntem in afaceri aici, daca imi place si sunt sigur ca ma pot adapta dupa ce iubit doreste ea (nici sa existe multa diferenta dintre mine si ce pretentie are) atunci o sa intru in cercul ei de prieteni si de acolo o sa ma introduca natural ca prieten cu ea, de acolo improvizez incat sa ii intru in gratii si daca nu supraevaluez situatia, nu ar exista alte probleme
De curiozitate, cum intri în cercul de prieteni a unei fete pe care abia ai cunoscut-o? Nici pe prietenii ei nu îi cunoști.
Îi stockeresti prietenii de pe rețele?
Cum faci?
Hmm, de ce sa ne limitam la prieteni, ma intreb atunci cum ai gasit fata de ai putut sa iei legatura cu ea?
Nu sunt adept neaparat al clasicului sa iei fata de la parintii ei, dar ce asteptari sa ai de la o invatatura a iubirii clasice (flori, cadouri, vorbe, orice stim ca inseamna impartirea unor sentimente) sa o suprapui in social media? Scuze de gluma dar, de ce sa dai 50 de lei pe buchetul de flori cand ii poti trimite emoji cu trandafiri albi?
Nu merita oare sa cunosti mai multe cat permite bunul simt si vigorile legii despre persoana ce ai un plan de viitor? Nu am dat niciodata examene in scoala fara sa invat cat de cat despre subiectele posibile.
Nu eu am pus întrebarea inițială. Omul întreba de prima întâlnire, nu de căsătorie.
Să înțelegem că tu nu ești genul să invite fata la vreo întâlnire, tu te insinuezi în viața ei și o testezi până afli dacă e bună de măritat?
Nu inteleg scopul unei intalniri, vrei sex? Merge si prin mesaje, vrei afaceri cu matrimoniale, exista site-uri suficiente de parteneriate.
Pur si simplu orice lucru clasic a fost incurcat in altceva, legat de subiect, intalnirile erau fie pentru afaceri, fie romantice, acum ce altfel de intalnire mai exista? sa iti faci prieteni intr-un restaurant in lumina lumanarilor?
Chiar întrebi care e scopul unei întâlniri?
După o perioadă de conversație online, vrei să cunoști persoana in carne și oase. E momentul decisiv când știi dacă nu vrei să-l mai vezi (te trec fiori de groază, de ex) sau stabilești a doua întâlnire.
Întrebarea de aici avea conotații romantice: omul întreba de întâlnire, nu despre sex.
Singurul care încurcă lucrurile ești tu! Pari iritat de ideea de întâlnire romantică, dar asta e problema ta. Rezolv-o, nu o proiecta pe alții.
Intreb orice este necesar pentru a cadea la un comun acord, fie ca este ideea mea, fie ca este a dvs, fie ca este jumatate din ambele.
Ce sugerez eu este ca, la o conversatie online este asemenea cititului unei carti, iti imaginezi tu lucrurile din perspectiva ta, ca persoana are trasaturile de caracter x si y si alte mici detalii, insa, vad mai mult succes cand esti deja in carne si oase in fata ei, intrand in contactul verbal / fizic natural, nu prin mesaje si direct la un date, poate fata este deja curtata / ea iubeste pe cineva si de aici in mediul online sansele sunt mici sa realizezi asta. Da, poate ea iti va spune direct ca nu vrea date,
Sexul nu face parte din capitolele romantismului? Unde nu doar niste mici atingeri sufletesti / fizici nu mai sunt indeajuns si se trece la evolutia unei mai mari conexiuni?
Si nu, nu incurc lucrurile, incerc sa vad orice lucru ce poate iesii negativ pentru a evita drumul spre depresie sau orice alta poveste negativa, sunt sute de mii de oamenii ce au esuat, de ce sa nu invatam din trecutul lor daca putem invata si sa ne formam un plan mai bine pus fara sa luam in calcul riscuri de a ne casatorii / intra in relatie, realizam copii si sa ne razgandim, ups, a aparut o problema
(da, vei spune ca ma duc prea departe cu ideea, prefer sa detaliez situatia pana la final, cititorul alege pana unde ajunge si daca ii sunt foloase informatiile)