Aveam un penis de se puteau aseza 52 de porumbei pe el, dar ce-i drept, ultimul putea sa stea numai intr-un picior
Sunt fotograf.Ai fi interesat de o sedinta foto? Imi imaginam dupa spusele tale o compozitie foarte frumoasa. Problema ar fi, unde gasim 52 porumbei si cum il facem pe ultimul sa nu cada?
Inchide gura si sterge saliva de pe tastatura!
Am 22 de ani si inca n-a trecut de 5 cm. Nu stiu ce sa ma fac sa creasca . Am incercat detoate pana la furadan. Am incercat sa ma bag si pe baieti poate creste da' tot nu a mers . Nu stiu ce sa fac, simt ca tot universul a facut ca puta mea sa fie micaaa! Deasemenea daca o ai mica si esti si gras poti fi si o fata cu puta, incerca un sutien si niste chiloti cu danteluta
Pui asa o intrebare si mai vrei si raspunsuri serioase . Eu la 13 ani aveam cam 25 cm. Nici nu vrei sa stii cat am acum.
Cand aveam 13 ani, mai ieseam cu un baiat la o inghetata dar nu m-a interesat niciodata dimensiunea penisului.Nici acum nu ma intereseaza. Ar trebui sa te intereseze abia peste cativa ani, cand o sa fii activ sexual sau o sa aiba cine sa ti-o vada/critice/admire, sa iti faci griji doar dupa ce treci de pubertate. Unii baieti intra in pubertate abia la 14 ani, ai rabdare sa ti se schimbe vocea, sa creasca parul...ca o sa creasca si aia. Cred ca la 13 ani nu trece de 10 cm.
Dar ce dr*** voi va masurati penisul . Daca stati cu un liniar in pantaloni 24 din 25 de ore pe zi sigur ca nu o sa vedeti efectul cresterii.
Salut eu cand am penisul normal am 8 cm si cand e sculat e de 14 cm