SVS eu tias zice prima oara sa tot vorbesti cu el sa vezi daca place pe altcineva daca e ocupat nu ar trebui sa incerci dar daca nu incearca inpritenestete cu el si ajutal la geru sigur o sa mearga daca si el o sa vb cu tine si te invita cu colegi sau fara nu cont asta inseamna ca te place Scz ca intreb dai funda?
Eu ma frec pe fund cind vad cite unul mai atragator asa si el ma vede si ma urmareste...(Doamne-ajuta sa nu vada sotia)
eu sunt baiat si mie cel mai mult ma cucereste o fata prin felu cum se poarta, cum vorbeste...nu asptectul fizic; asta chiar nu conteaza Funda?
Ca sa atragi un baiat trebuie sa stii sa il faci atras de comportamentul tau,sa fi ingrijita,sa stii sa te porti cu lumea din jur, sa-ti asculti parinti sa te rogi la dumnezeu sa te ajute sa-ti gasesti baiatul potrivit, sa vorbiti mult, sa va cunosteti unul pe altul cat mai bine
si daca el ti -a vb urat te-a parasit tu sa il faci sa regrete ce face, iar daca se va intoarce la tine sa ii dai sana de a te recuceri doar daca iti recastiga increderea si va jura ca nu se va mai intampla asa.nu stiu cat de bune sunt sfaturile mele.