Sa stii ca chiar este o intrebare foarte buna, din fericire toate fetele sunt sfante ele nu fac asa ceva niciodata, e logic ca cautam mereu ceva mai bun inconstient facem asta de exemplu cumparam o bluza azi ne place dar de maine creierul nostru incerca sa reinvieze sa spun asa acele sentimente care au fost asa ca va cauta inconstient alta bluza, om etc indiferent de sex suntem mereu intro cautare permanenta de a ceva mai bun ca ce avem, dar cand iubesti cu adevarat orbirea aia te face sa traiesti intro dependenta totala care se duce in 2, 3 ani e atunci creierul se plictiseste vrea ceva nou, creierul uman vrea placeri non stop vb serios, nu de mirare ca sexul e asa scump si femeile stiu asta asa ca profita de asta
Fiecare ne dorim ceva mai bun, dar de obicei nu ne afisam atunci cand deja am acceptat o relatie: avem insa grija ca viitorul sa fie mai bun decat trecutul.
Păcat că nu există un premiu pentru cele mai bune întrebări.
L-ai lua cu siguranță.
Toti oamenii facem asa.pentru ca noi suntem proiectati mereu sa luam ceva nou.mereu ne plictisim doar de aceeasti chestie..chiar si cea mai buna ciorba devine evitat dupa un timp
Nu.Atunci cand sunt intr o relatie nu ma intereseaza altcineva si de asemenea nu vorbesc cu alti baieti, ptc ma pun in locul lui si cu siguranta nu i-ar conveni, chiar si cele mai seci discutii.
Ori am o relatie serioasa ori nimic.
Depinde de fata in primul rand si depinde de ceea ce simte. Daca o fata care este cu capul pe umeri si stie ce vrea, gaseste la baiatul x ceea ce-si doreste (caracter, finete si de ce nu si aspect fizic ca pentru toti conteaza), daca baiatul o face sa-l iubeasca atunci tipa nu cauta altceva pentru ca are totul acasa.
Chiar daca tu ai adresat acesta intrebare de milioane fetelor, as putea sa spun si eu parerea mea referitoare la aceast lucru.Pot spune ca si fetele sunt precum noi baieti si spera la o relatie frumoasa, uneori cand au aceea relatie mai exista si anturajul care mai influenteaza, sau doar asa sunt unele fete obisnuite.In fine ceea ce vreau sa spun este ca fetele cauta un sprijin si o siguranta in relatie si cand nu au asa ceva cauta pana gasesc.
VrRos780 întreabă: