Sa-i ofere locul care i se cuvine si bineainteles care-l merita! Sa o uimeasca prin gesturi marunte si sa o trateze cu respect.Ar fii si mai bine daca ati renunta si la activitatile enumerate de tine, insa ca si femeile aveti si voi pretentiile voastre.Si trebuie sa va acceptam cu cune si cu rele. Te pupic.mersi de mesaj.Am incercat sa-ti raspund dar nu pot, nu ma lasa.asa ca am apelat la administrator si sper sa primesc un raspuns cat mai repede.:*
Sa ii arate ca o iubeste.prin orice mijloc]si prin gestul simplu de a ii saruta fruntea sau mana. mi se pare un gest foarte dulce, frumos si simplu.
Pai parerea mea este ca atunci cand un baiat este cu o fata nu trebuie sa fie mereu cu gandul la "meciuri si iesitul la bere cu tovarasi"(vorba ta), la sex si pupaturi...trebuie sa arate putin respect si sa fie romantic, intelegator sa asculte aceea fata cu rabdare, sa ii mai aduca o floare din cand in cand( macar de 2-3 ori pe an daca e o relatie serioasa) si sa fie fidel.cred ca aste sunt lucrurile esentiale restul vine de la sine te pwpik dolche
Un prieten de-al meu s-a aruncat in fata masinii sa o salveze pe iubita lui, care l-a parasit pentru altul dupa putin timp.
oana1 întreabă:
anonim_4396 întreabă: