Va răspunde partea mea feminina, dacă ești Intr o relație serioasă, sinceră cu un băiat care sa te atrage fizic și emoțional consider că bărbatul să înceapă prin a îți sărută corpul și să se intereseze de corpul tau, dacă tu te gândești doar la tine aia nu e iubire.
Sexul oral se face de comun acord si recirpoc, unul celuilalt.
Pentru acest lucru s-au inventat foitele chinesti pentru femeie si prezervativele masculine pentru barbat.
Evident se cere o igiena serioasa inainte de sex, pentru a elimina orice urma de secretie, transpiratie samd.
Retine: sexul oral se face in cuplu, numai daca ambii partneri cad de acord ca doresc sa-l practice unul-celuilalt, primind satifsactie reciproca.
Da, bineînțeles. E ceva perfect normal într-o relație de durată, casnicie mai ales, când iubești nu îți e scârbă de corpul persoanei iubite, nu există așa ceva.
E ciudat dupa sa te saruti... dupa ce ii faci sau iti face el :/
Au aparut prezervative si pentru fete
Și care e rostul răspunsului? Nu ai înțeles ca mi se pare penibil?
Am inteles! pentru cine e mai scarbos e o varianta...
Nu e nimic umilitor in asta, pentru ca barbatul da limbi din pozitia de forta, spre deosebire de cazul in care femeile sug p0ol@, cand intr-adevar e umilitor. Chiar daca barbatul iti da limbi, iti savureaza delicioasele secretii vaginale si devine hartia ta igienica (asa cum spui tu), tot el e cel care f0ote3 iar tu esti cea care e fo0tut@...deci barbatul in nici un caz nu se simte umilit in situatia asta.
Alëxąndŕą întreabă: