| Bonbardieruldeweekend a întrebat:

Voi fetelor ce simtiti cand faceti sex anal? Cum e față de sexul normal? Daca puteti sa dati un numar de la 1 la 10 pentru amandoua e perfect. Multumesc de acum (dau funda la cel mai bun raspuns)

6 răspunsuri:
| Ravenous a răspuns:

Sunt 2 tipuri de fete. Cele care fac sex anal si cele care nu. Eu fac parte din a doua categorie. Am incercat, nu ma impresioneaza. O fac daca vrea partenerul neaparat, sa il multumesc. Imagineaza-ti un rahat mare si tare (depinde de barbat...) care iti ramane blocat acolo laughing si care ba vrea sa iasa, ba vrea inapoi. Discuta cu partenerul daca vrei sa incerci. Cat de bland sau agresiv sa fie cu tine.
Succes.

| Crackman a răspuns (pentru Ravenous):

Ce urat happy ai zis vai.

| Ravenous a răspuns (pentru Crackman):

Nu am stiut cum altfel sa descriu laughing dar asta e descrierea cea mai apropiata

| Bonbardieruldeweekend explică (pentru Ravenous):

Eu sunt baiat dar am vrut sa vad cum vad si alte fete asta, ca si o prietena de a mea a zis ca nu e deloc bine dar m-am gandit ca poate alte fete simt altceva happy

| Ravenous a răspuns (pentru Bonbardieruldeweekend):

Ahh credeam ca esti fata laughing my bad

| Deniii12 a răspuns:

Pai daca faci sex anal. in cazul fetelor vor simții ceva in stomac pentru ca anus n-are ce sa simta cand tu miști ca sa pot sa zic așa laughing doare. dar orgasmul îl vor avea daca unele fete le plac sexul anal, de cele mai puține ori le plac. dar de cele mai multe ori fetele le plac sexul normal deoarece acolo nu e strampt locul dar tot o sa o doara daca e virgina straight face. și eu sunt virgina dar m-am documentat și știu. iar tu avand in vedere ca ești baiat, daca iți zice sa te opresti ca o doare opreste-te ca nu doar placerile tale sexuale conteaza, ok? Bafta