Hey...imi place intrebarea ta...pey prietenul meu este cu 4 ani mai mare si suntem de 2 ani impreuna, ce am facut ca sa il cuceresc:in primul rand noi suntem la distanta nema cun pe mess si am vb la tel f mult.si am fost eu, asa cum sunt eu. rad neconbtrolat ma prostesc sunt incapatanata sunt o copila si lui asta ia palcut cel mai mult la mine.insa cand trebuie sa fiu matura sunt.sum pot sa pport jeansi rupti su tenisi asa pot purta si o rocie de seara cu tocuri cui.am o personalitate f puternica acre se adapteaza f usor.oinceraca sa fii tu si incearca s ail faci sa aiba incredere in tine, incat sa vb tot mai multe si sa se ataseze de tine
Ana?!?!?! daca ne am despartit nu trebuie sa pui intrebari din astea pe TPU! inca te mai iubesc, regret ca nu am stat cu tine in seara aia! te vreau inapoi, aduti aminte de momentele frumoase
Pentru "xelakidas" esti tare habar nu am cine esti si era pur si simplu o intrebare, cica "daca ne am despartit nu trebuie sa pui intrebari din astea pe TPU! inca te mai iubesc, regret ca nu am stat cu tine in seara aia! te vreau inapoi, aduti aminte de momentele frumoase" sincer nu-mi amintesc a ma fi despartit de nimeni, confunzi baiatule
Dany_Daniel_1998 întreabă: