Buna, nu dispera da desigur vei gasi adevaratul baiat care sa te iubeasca cu adevarat dar, sfatul meu este sa fii sincera si asteapta ca va veni si ziua cind il vei gasi.
Exista... il vei gasi la un moment dat sau te va gasi el pe tine. Cat despre baiatul de care zici... ar trebui sa-l cunosti, sa fii mai atenta la ceea ce zice si ceea ce face si in functie de asta sa-ti dai seama daca este sincer sau nu.
Lumea este o oglinda: sigur vei gasi baiatul pe care il cauti, cu conditia sa-l iubesti si tu si sa fii sincera cu el...
Depinde de cit vei avea rabdare sa cauti. Daca gasesti unul si te uiti dupa altul mai ceva ca el nu prea ai mari sanse. Baietii sunt numericeste mai putini decit fetele asa ca sansele scad
Cred ca toti ar trebui sa speram ca exista si pentru noi persoana potrivita. Stiu mai multe cupluri care s-au iubit intreaga viata...si asta ma face sa sper ca dragostea adevarata chiar exista ba chiar am gasit un articol de ziar care spune ca s-a demonstrat stiintific ca dragostea adevarata exista. http://aspilacopa.blogspot.com/......ostea.html
uita-te si aici.
Normal ca o sa gasesti baiatul potrivit...iti trebuie rabdare... TIMPUL LE REZOLVA LA RAND PE TOATE! daca nu esti sincera...mai asteapta pune'l la incercare...nu-l alinta si nu-l rasfata atata...pentru ca, crede ca esti moarta dupa el...sh shio ia in cap...asa ca asteapta...""IUBESTE BAIATUL CARE ITI ZICE CA ESTI FUMOASA...NU SEXY!""
Intodeauna exista cineva si pentru u ...nu uita ce e al tau e pus de-o parte ...si va veni in viata tah cand te astepti mai putin
Eu sunt sincer serios am toate calitatile dar am un defect fizic si nu m aplace nici o fata uite cum este lumea rea voi va dezamagiti cu baieti frumosi in loc sa fiti iubite de cineva care va merita si merita sa il iubiti daca cineva vrea sa ma cunoasca id ul meu este ionel0909 siunt singur si trist
PetriaElena întreabă: