| 6QuasaR6 a întrebat:

Voi incepe liceul in septembrie la profilul de stiințe sociale. Din cate am auzit, majoritatea colegilor vor fi fete. Aveti cateva sfaturi despre cum sa-mi fac o iubita?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deocamdata mergi la coala si invata sa fii respecyuos cu toate fetele, invatand foarte-foarte bine, ca sa impresionezi fetele si acesti 2 pasi iti vor deschide usa spre cucerirea fetelor, care-s sensibile la baietii manierati si cu note foarte mari, demonstrand ca-s destepti.

| vaictar17 a răspuns:

Pai iubita trebuie sa ti-o faci daca iti place de fata, nu numa de fatada, sa poti sa zici ca ai iubita. Daca iti place de vreo fata, incearca sa intri in vorba cu ea cat sa nu fie awkward si sa vina conversatia mai mult de la sine. Cand incepeti sa va apropiati, pana si daca sunteti in acelasi grup de prieteni, o poti tachina usor, "furandu-i" lucruri gen penarul, telefonul, sticla de apa (ai grija ca nu merge daca fata e sifon). Cauta contactul fizic, nu intim, mainile pe umerii sai cand ii spui ceva, spre exemplu. Dupa ce te apropii de fata, lucrurile cam vin de la sine, mai ales daca incepi sa o cunosti mai bine. Ai grija sa nu-ti iei friendzone totusi, eu nu-s de acord sa ii spui direct ca-ti place de ea, pe langa ca face un pic ciudata situatia, pot scadea usor sentimentele din partea amandurora (in special a ei).

Si eu tot la liceu intru, vorbesc cu o fata de vara trecuta, am petrecut super mult timp cu ea, si pan la urma in martie am reusit. Si acu suntem imp, chiar daca mergem la licee diferite. Deci nu e neaparat sa iti faci iubita la liceu, numa ca sa fi smecher.