Recomandat ar fi dupa 18 ani dar decizia apartine fiecaruia, fiecare si o incepe cand vrea
Sunt atâtea întrebări în genul ăsta, pe care le-ai văzut și stii deja părerea multora dintre noi, dar așa îți place ție să sâcăi. Să nu mai vorbim că cel mai probabil ai 16 ani și vrei să treci la atac.
Dupa parerea mea, este foarte urat ca cineva sa-si programeze inceperea vietii sexuale.
Se face atunci cand te simti pregatita si cand ai un partener pentru care, chiar simti ceva.
Indicat ar fi dupa 16 ani, nu la 13, 14 ani
Nu este o data anume.
Se poate incepe si la 15 dar si la 30 de ani.
Atunci cand acea persoana este pregatita fizic si psihic isi incepe viata sexuala.
In ziua de azi sunt multi curiosi si multe curioase care cred ca au dat de paradis la 13 ani dar ele nici sa lege 2 cuvinte nu stiu.
Cand esti pregit/a incepe`o fara ezitare dar sa nu uiti de protectie.
Cum adică? Vrei să spui că la 16 minus 17 ani e bine să începi viaţa sexuală? Păi la -1 ani nici nu eşti născut!
Vroia să spună, pe la 16 sau 17 ani (16-17).
Lasa-l pe saracu', nu vezi ca ii habarnist?
La 2 ani daca se poate Ce intrebari penibile... Voi va uitati in oglinda dimineata?
Da ba pe tine cinea te-a pus sa raspunzi la intrebare?
Cu mine vorbesti?
TPU. Raspund cum vreau la ce intrebare vreau. CLAR?
Neclar
Nu
Ce mai indicata varsta este 18 ani. Dar poti sa ti-o incepi si mai devreme si mai tarziu. O incepi in momentul in care esti pregatita atat pshihic cat si fizic
Sincer... viata sexuala se poate incepe, din punctul meu de vedere, dupa varsta de 17 ani(nu neaparat la acea varsta). Dar, tot dupa mine, cei care nu au inceput-o pana la 20-21 ani, au problema.
Atunci cand se simte pregatit si a gasit persoana "potrivita". Parerea mea e ca prima data trebuie sa fie ceva de neuitat
Depinde, cand aceea persoana se v-a simti pregatita atunci se v-a intampla. Nu exista o varsta anume, dar nici nu sunt de acord sa iti incepi viata sexuala pe la 13 ani cum am vazut in cateva cazuri, cand esti pregatit si gata. Pa!
Ma oricand vrei dar baiatu poate sa inceapa putin de la 13 ani dar fetele mai pe la 14 cam asa dar mai oricand vrei tu
Eu cred ca de la 18. sau cand crezi ca iubesti cu adevarat un baiat si te merita
In mod normal ar fi dupa 16 ani. De cele mai multe ori baietii isi incep viata sexuala mai devreme. Nu exista o varsta anume, fiecare decide pentru el! :*
sweettyyyy întreabă:
DouaPuncteD întreabă:
Daliana :) întreabă:
linarkfts întreabă: