| Andrei0986272 a întrebat:

Voi la cati ani ati inceput viata sexuală?

3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Cand am fost indeajus de matur si resposabil pentru actiunile respective, si nu, nu a fost inainte de 18 ani, cine spune ca varsta ar trebui sa fie sub 18 e absurd.

| CiobotaruValentin a răspuns:

Salut.Cred că viaţa sexuală ar trebui să înceapă atunci când eşti pregătit trupeşte şi moral de actul în sine.În al doilea rând să găseşti pe cineva la fel de pregătit cu care să îţi începi viaţa sexuală. Viaţa sexuală începe, de la 18 ani în sus doar atunci când fiecare consideră că este momentul când trebuie să acţioneze şi să ia o decizie destul de importantă în viaţa sa.Nu contează doar că o începi ci şi cu cine o începi.Nu recomand sex neprotejat până când găseşti o persoană de încredere, curată ş.a.m.d şi nici sex sub 18 ani.
O seară bună şi aveţi grijă ce faceţi şi cu cine faceţi, aveţi grijă de trupurile voastre!

| SalutCeFaceti a răspuns:

Viata sexuala, dupa mine, trebuie inceputa in momentul in care te simti fizic dar si psihic pregatit. Pe la varsta de 13 ani chiar incep sa colcaie hormonii in ambele sexe si nu se opresc pana la varsta de 18 ani. In mod legal, un copil are discernamanrlt de la 10 ani, iar abilitatea acestuia de a avea erectii intense si de a avea copii, in medie, de la 14 ani. Atata timp cat esti cu adevarat responsabil, poti incepe viata sexuala oricand, dar trebuie sa ai in vedere ca:
-din punct de vedere legal, poti incepe viata sexuala de la 15 ani, cu consimtamantul parintilor/tutorilor minorilor implicati(desi nu o sa faca nimeni plangere, mai ales daca va cunoasteti si nu mintiti);
-iti poti asuma riscul aparitiei unei sarcini indiferent de purtatorul ei;
-trebuie sa iti poti satisface partenerul/partenera;
Cu aceste lucruri luate in vedere, eu spun ca varsta optima pentru inceperea vietii sexuale este de 14-15 ani. Cu placere!

Întrebări similare