E periculos sa te ghidezi dupa principiul ca nu te casatoresti pana nu te-ai "distrat suficient si cu cat mai multe femei", pentru ca daca nu esti atent s-ar putea sa treaca viata pe langa tine si sa ramai singur.
Daca se intampla sa intalnesti femeia care simti ca-i cea potrivita pentru tine, ar fi bine sa nu-i dai cu piciorul, ci sa incerci sa construiesti ceva cu ea...chiar daca nu te-ai "distrat suficient", orice-ar mai insemna si asta.
Dupa ce te distrezi suficient, adica iti risipesti lipuciul sentimental pe diverse relatii fara finalitatea casatoriei, devii blazat, greu te mai incanta ceva, e mai greu sa te atasezi si sa fii fidel cuiva. Orice relatie fizica impluca si o relatie sufleteasca, cand te desparti de cineva fizic ceva din sufletul acelei persoane ramane la tine si reciproc,. Duci cu tine bagajul emotional al tuturor relatiilor anterioare, esti isoitit la comparatii, la reverii cu ochii deschisi pr care le poti preintampina daca respecti planul Crwatorului de a darui si te a re darui cu totul doar partenerului de casatorie.
Iar generalizare idioata despre fete - inca o dovada de misoginism!
Fete gasesti peste tot, dar nu cand esti prost sau misogin si le jignesti, asa cum faci tu!
N-am o varsta standard, momentan n-am de gand, mai vreau niste ani fara responsabilitati si batai de cap ca e mai frumos asa, eu de fel nu vad casatoria ca pe ceva oglitariu de bifat, daca e sa vina de la sine e ok, daca nu, iarasi e ok. Astia care se casatoresc de la varste prea fragede sunt niste imbecili, habar n-au pe ce lume traiesc dar lor le trebuie casatorie, sa nu mai zic de aia care fac copil de la anii astia ca sunt niste inconstienti, nu ai de ce sa-i invidiezi, chiar nu e vreo realizare asta.
Eu nu cred in casatorie si sunt femeie. Dar cred in relatii, si e frumos sa ai o relatie. Nu cred ca in vremurile de azi fetele vor sa se marite si sa faca copii. De ce ar vrea asta? Chiar crezi ca e asa usor sa ramai insarcinata, sa te ingrasi, sa suferi tot felul de modificari, sa nu dormi noptile, sa ti faci griji etc. In ziua de azi fetele tin sa isi faca o cariera,, scoala si dezvoltare personala, si distractie. Dar prin distractie eu nu inteleg sa ai multi parteneri ci sa calatoresti, sa te bucuri de tinerete fara responsabilitati. Nu inteleg cum de multi au inca prejudecati ca fetele vor casnicie si copii la 18 ani. Poate la țara sau in familii modeste.
Căsătoria este depășită. Mai bine un parteneriat civil. Nu toți își permit un eventual divorț.
Viața este mult prea frumoasă pentru a face lucruri banale și repetitive...
De ce sa ma casatoresc? Ca sa divortez in 2 ani?
In ziua de azi cel mai bine e sa fii singur, daca nu esti "asigurat financiar" degeaba te insori ca o sa caute alta asigurare...
Dacă 2 oameni se iubesc cu adv pot să se mărite nu cred că pe la 15 pioți iubi cu adv dar pe la 20 da deci daca crezi sută la sută că placi pe cineva și persoana aia te place na să nu te grăbești dar da ai putea sa te măriți dar mai bine nu pentru că dacă ai spus că vrei sa te distrezi nu cred că poți iubi cu adv
Și cu cei care se mărite pe la 19 ani nu-i nimic pentru că sigur se iubesc cu adv sau sunt forțați sau fata sau băiatul celalat nu vreau sa renunțe pentru că unul poate fi din o familie bogata.
A da și dacă nu găsești o fata pentru că cele de vârsta ta sunt măritate eu zic sa discurgi la unele mai mici de 17 - 18
mona întreabă: