| alexandru_4652 a întrebat:

Voi la ce varsta ati inceput viata sexuala? eu mi-am inceputo la 15 ani. este bine?

Răspuns Câştigător
| jennifer_1614 a răspuns:

Da! esti baiathappy sper doar ca si toata povestea cu protejatul! si sper s'o respecti cu sfintenie nu vrei batai de cap la varsta ta

11 răspunsuri:
| 1235678907452352 a răspuns:

Nu preastraight face

| Farcas a răspuns:

Nu este bine deloc.Mai incolo vei putea avea probleme; sper ca, ghinionul sa te ocoleasca si sa nu ai parte de asa ceva.Si eu mi-am inceput`o destul de devreme la 17 ani si acum imi pare rau de aceea incerc s-a deschis ochii tutror si sa ii fac sa mai astepte dar degeabaaa ca nimeni nu imi ia in considerare sfaturile sad

| CarLa_7372 a răspuns:

Si eu tot la 15 ani mi-am inceput-o si sincer nu mi s-o intamplat nimic ( doar mi s-a marit putin soldul)...in rest nimic.

| andreea_1536 a răspuns:

De ce nu?

cami
| cami a răspuns:

Cu cine? Cu o fata de 14, banuiesc.

V-ati avantat la inot, impreuna, dar fara sa stiti sa inotati. Ati spus ca nu va fi greu, si ca realmente pare interesant privind de afara: "din maini si picioare stim si noi sa dam " ati vrut sa le arata-i celorlati ca voi nu sunteti mai prejos decat ei, insa nu v-ati gandit la un lucru : Consecintele se resimt individual.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| alexandru_4652 explică:

Si de ce este o greseala? care sunt effectele care apar in timp?

| Simonaa5 a răspuns:

Da

| cryss_1476 a răspuns:

nu stiu ce sa-ti spun, daca e bine sau nu, daca tu ai vrut sa-ti incepi viata sexuala la 15 ani, asta e, bv tie! in continuare, nu pot decat sa te sfatuiesc sa fii cu capul pe umeri cand o faci ( sper ca stii la ce ma refer, prezervativul... sa nu-ti lipseasca niciodata)

| mikaela1993 a răspuns:

Eu sunt fata si inca sunt virgina! nu am de gand sa fac.am 17 ani happy