Da! esti baiat sper doar ca si toata povestea cu protejatul! si sper s'o respecti cu sfintenie nu vrei batai de cap la varsta ta
Nu este bine deloc.Mai incolo vei putea avea probleme; sper ca, ghinionul sa te ocoleasca si sa nu ai parte de asa ceva.Si eu mi-am inceput`o destul de devreme la 17 ani si acum imi pare rau de aceea incerc s-a deschis ochii tutror si sa ii fac sa mai astepte dar degeabaaa ca nimeni nu imi ia in considerare sfaturile
Si eu tot la 15 ani mi-am inceput-o si sincer nu mi s-o intamplat nimic ( doar mi s-a marit putin soldul)...in rest nimic.
Cu cine? Cu o fata de 14, banuiesc.
V-ati avantat la inot, impreuna, dar fara sa stiti sa inotati. Ati spus ca nu va fi greu, si ca realmente pare interesant privind de afara: "din maini si picioare stim si noi sa dam " ati vrut sa le arata-i celorlati ca voi nu sunteti mai prejos decat ei, insa nu v-ati gandit la un lucru : Consecintele se resimt individual.
nu stiu ce sa-ti spun, daca e bine sau nu, daca tu ai vrut sa-ti incepi viata sexuala la 15 ani, asta e, bv tie! in continuare, nu pot decat sa te sfatuiesc sa fii cu capul pe umeri cand o faci ( sper ca stii la ce ma refer, prezervativul... sa nu-ti lipseasca niciodata)
RVsapb întreabă:
foarteanonim întreabă: