Pei... prima data la 13 anii (dragoste copilareasca)
a doua oara pe la 18 anii (dragoste nebuna)
a treia (mi-a fost fatala) pe la 22 (dragoste la prima vedere) si (despartiere la prima cerata) ff adevarat... dar nu imi fac griji pentru ca pana la 100 de anii tot indragostit voi fi...
Blu3, tin sa te contrazic.
Si eu ca multe fete de asemenea m-am indragostit prima oara ( am avut parte de prima iubire ) la 13 ani si 8 luni ( ce e drept nu imi aratam varsta.in sensul ca paream de 16 ani ). iar el avea 20 de ani fara 2 saptamani.( insa nici el nu-si arata varsta, el parea sa aiba maxim 18 )...si pot spune ca a fost IUBIRE.nicidecum 'obsesie' sau doar atractie fizica..
Acum insa depinde de fiecare in parte...eu am fost matura inca de mica si tocmai de aceea sunt sigura ca nu a fost doar " bambilici pe sarma ".
Peace all :*!
Pentru prima data m-am indragostit la 13ani jumate' de un baiat ce avea 15ani. dar dupa 10 luni de "relatie" a aparut altul(17ani avea tipul). cu cel de al doilea a fost ceva mai serios, dar din pacate dupa 7 luni ne-am despartit(au trecut 2luni si inca mai sufar dupa el) si numai vb decat ocazional.
si intr-adevar prima dragoste nu se uita niciodata, dar pe mine m-a "afectat" mai mult a doua.
Nu cred ca v-ati indragostit voi asa de tarziu la 12 ani ma rog eu la 4 :''>
CA sa ma gandesc bine de tot, prima data cand m-am indragostit a fost la 11 ani(adica acum) si sper ca in viitor sa fiu cu el :X:X:X:X
Pai prima data m-am indragostit cred ca la 10 ani (bine a fost o dragoste de abureli si nici nu stiam ce inseamna...) la 13 ani m-am indragostit.
Prima data la 12(dragoste de copii)
dragostea adevarata am cunoscut-o la 15 ani si jumatate intr-un final ne-am si casatorit
au trecut 5 anii de atunici.
M-am indragostit de un baiat tudor si el s-a indragostit de mine si suntem iubiti. eu am 8ani iar el 8ani.si el e mai mic cu 1saptamana de cat mine
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: