| MeGustaaaaa a întrebat:

Voi lasa aici cateva intrebari caci nu am chef sa astept inca 2 minute pentru a adauga o alta intrebare...
Deci,
1. Ce inseamna XD?
2.Care e deiferenta intre cardul de debit si cardul de credit?
3. E greu pe clasa a 5-a?
4.Cum sa ma imbrac maine la inceputul scolii?
5. Ce flori sa ii iau dirigintei?

Scuze de categorie!:*

4 răspunsuri:
| Kolume a răspuns:

1. O fata zambitoare gen big grin.
2. Mergi la absolut orice banca/filiala si intreaba, ei iti vor da mult mai multe detalii decat putem noi sa iti dam.
3. Clasa a 5-a este foarte frumoasa,traieste-o din plin pentru ca nu ai examene grele,dar partea grea este ca s-ar putea sa ai colegi noi dar totusi incepi cu un Diriginte, care ar trebui sa ti-l faci prieten inca de la inceput, te va ajuta pe parcurs in oricewinking.
4. Oricum, numai sa fii confortabila.
5.Conteaza sa faci o prima impresie buna, desi orice tip de flori ar merge atata timp cat stii o florarie ce se tine de slujba si ofera calitate.

| AndreeaMD a răspuns:

1. XD inseamna emoticonul acela care zambeste cu dintilaughing (big grin)
2. Pai e cam asa, debit cardul il alimentezi si folosesti ce alimentezi.Cardul de credit iti da posibilitatea sa folosesti niste bani care nu ii ai inca, dar pe care ii vei plati bancii care te-a creditat cu ei. Pina la ce plafon toti sa te indatorezi, e o alta poveste...Ca la cartelele prepay, o incarci si vorbesti cit ai incarcat!
3. Sincer. nu e foarte greu:* toti profesorii o sa te placawinking esti ca un bobocelbig grin
4. Pai cred ca ar trebui sa te duci in uniforma scoalarabig grin, sau iti poti lua o pereche de blugi cu o pereche de opinci, o camasa alba si iti poti pune si o fundita in par (de preferat sa il lasi desfacut big grin arata mai natural)
5. Ii poti lua un buchet de trandafiri albi, sau galbeni; ii poti lua un buchet de orhidee, eu iau trandafir big grin

Sper ca te-am ajutaat :* fundita?hee hee

| Swallow a răspuns:

1. xD e acest smile " big grin" se mai scrie : D
2.cardul de credit e atunci cind o persoana munceste si o data in luna la inceput sau sfirsit primeste banii pe care ii merita, salariul.Iar cadul de debit e atunci cind o persoana ii datureaza altuia o suma de bani.
3.Neah,clasa a 5 e usoara.E greu din a 7. Pina atunci stai linistita.
4.O fustita neagra, o camasa alba, pantofi si sacou.E banal dar elegant si frumos.
5.Da`i 2 garoafe sau 2 lilii rolling on the floor laughing. Glumeam doar.Da`i trandafiri 5 ced ca ar fi destul de multe pentru o persoana ca diriginta rolling eyes. big grin

| AzZy a răspuns:

Defaaaaaaaaaaaapt,cardul de credit e cum ar veni "pe datorie" si cardul de debit e pe banii tai, adica cat pui tu pe el atata ai. NU ce am auzit p'aici, adica vazutbig grin