| ImAgirl a întrebat:

Voi lua povestea de la inceput, sper ca veti avea rabdare sa cititi si sa ma ajutati
Totul a inceput cu prima zi de liceu, m-am dus in pauza cu fetele la magazin si deodata am simtit ca m-a tras cineva de par, cand m-am intors era un baiat care a inceput sa rada discret(despre acest baiat este vb) in fine nu i-am dat importanta pentru ca acestea sunt glume care li se face bobocilor (banuiesc) el este cu un an mai mare, pe atunci clasele nostre erau pe acelasi hol, cred ca l-am mai vazut in pauze dar nu am dat importanta pentru ca nu ii retinusem figura, pana cand o prietena tot imi spunea de el, ca-i place freza lui si mi l-a aratat odata pe hol si atunci mi-am amintit ca era acelasi baiat. Cand a fost nebunia aceea cu zapada m-a luat din fata clasei si m-a tarat pe hol pana afara unde erau mai multi baieti, respectivi au aruncat cu putina zapada in mine dar nu stiu de ce s-au oprit mi- s-a parut ciudat deoarece o colega tot asa a fost aruncata in zapada dar baietii nu au renuntat pana cand nu i-am facut baie calumea laughing dupa aceea m-a ajutat sa ma scutur, in fine iarasi nu am dat importanta dar dupa ora m-am intalnit iar cu el pe neasteptate, era sa intru in el laughing atunci mi-a zis ca nu am facut baie complet si m-a luat in brate sa ma scoata iar afara dar nu m-a dus afara m-a tinut cateva minute si apoi mi-a dat drumu. Dupa aceea m-am gandit sa-i zambesc cand il vad, nu stiu de ce dar mi se parea simpatic, am cerut sfatul celor de aici si m-am gandit sa-l urmez. dupa aceea am mai avut 2 incidente cu el : primul a fost tot la magazin cand "a intrat" in mine cu pretextul ca l-ar fi impins un prieten apoi acelasi lucru s-a intamplat oe hol ( in zile diferite) a doua oara m-am enervat un pic caci avusesem o zi proasta si l-am intrbet raspicat: ce vrei bai? el a inceput sa rada si cand m-am departat am auzit gen: nu-i dai si lui un nr de tel? m-am gandit sa-i dau o cerere de prietenie pe facebook dar nu mi-a raspuns la ea desi a mai intrat pe cont sad
apoi ultimele zile s-a comportat ciudat, nu-mi mai zambea, nimic. am aflat mai multe despre el si faza cu m-a impins nu stiu cine le aplica mai multor fete, sau se impiedica de ceva si le ia in brate
faza e ca imi place de el! si ma simt prost ca am cazut in farmecele lui false! ce sa fac? sa-i spun? cum? credeti ca va rade si se va duce imediat la prietenii lui sa le povesteasca? nu vreau sa se intample asta caci cateva colege de clasa mai le frecventeaza grupul sau iubitii lor se inteleg bine cu prietenii lui
sper ca ati avut rabdarea sa cititi si va rog un sfat
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pur si simplu isi exersa si el farmecele pe boboace.Astia mai ''mari'' va cred foarte naive, ca cedati usor si ca puneti botul imediat!
In mare parte, ai indeplinit ''calitatile'' de mai sus.

Asa ca de acum inainte nu te mai increde in orice fraier!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mi se pare mie ca am mai auzit povestea asta mai demult. Alegi sa-i zici sau nu daca ii zici poate va iesi ceva.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Cred ca trebuie sa mai stai putin atenta in ceea ce priveste caracterul lui. Trebuie sa fii sigura ca este un baiat de treaba, ca sa ajungi sa-ti dai sufletul intreg. Chiar si o pura admiratie cateodata poate fi o mare vulnerabilitate. Se prea poate ca el sa nu fie un tip statornic, ci doar sa vrea sa abuzeze de farmecul lui si sa faca victime. Daca acesta ar fi adevarul, prin absurd, atunci cu siguranta s-ar duce la prietenii lui si s-ar lauda. Daca iti place cu adevarat si daca intr-adevar gasesti ceva valoare in el, atunci adopta tu o strategie in a-l aborda, la care sa adaugi putina mandrie (pozitiva bineinteles) si putina indiferenta, atata doar cat sa-l faca mai curios. Are probabil o varsta la care inca mai copilareste, ceea ce ar trebui sa te faca sa meditezi mai mult asupra situatiei. Nu pare sa fie statornic, nu pare sa se gandeasca mai serios la o relatie, si mai gandeste-te ca de-abia de acum are viata inainte. Incearca sa cauti pentru tine alte valori in ceilalti decat gesturile pline de fite si infatisarea. Cauta iubire adevarata, sensibilitate, devotament si, de ce nu, sacrificiu. Cel care este capabil de toate acestea este si cel care te iubeste cu adevarat. Sa fii iubita, iti doresc din toata inima mea.

| Relax_7124 a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa-i spui ce simti adica ca iti place de el dar daca vrei sa te lase in pace spune-i in fata daca face asta mai multir fete ineamna ca o face de distradtie nu ca ii place de tine sau asabig grinbig grin
funda?puppy dog eyes

| Lylly a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa ii spui, incearca sa nu il bagi in seama arata-i ca nu iti pasa de el atunci isi v-a dori mai mult sa fie cu tine.
Daca nu iti mai da importanta nu conteaza treci mai departe...
"Si cand nimic nu'si mai are rostul apare cineva si schimba totul..."

| astridwhite a răspuns:

Eu zic ca la cum s-a purtat cu tine si la cum te-a "cucerit", nu merita sa avansezi in relatia cu el. Un baiat care face toate astea unei fete nu cauta o relatie serioasa si sincera cu ea, ci doar sa faca panarama de fata cu prietenii lui. Ignora-l; sau poate nu mai e nevoie deja. Uite-te dupa un baiat care daca are ceva sa iti spuna, o face cand sunteti numai voi doi, si se sfieste sa iti faca declaratii cu una cu doua. Inseamna ca simte ceea ce spune si e sincer cu tine. Fundabatting eyelashes Succes!

| pavel_2891 a răspuns:

Eu cred ca tea placut. dar pana intr-un final cand ai tipat la el. poate a crezut ca nu al placi. cautal si spune-i ca al placi si ca tiar face mare placere sa iesiti la un suc. bft pup

| ImAgirl explică:

Oricat de mult ar durea adevarul cred ca I'mPerfect(a)! are dreptate sad deci felicitari primesti fundita...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei eu potsa te ajut daca vrei da add la id fulgerila100_vlad caci imi place sa ajut in situatii din astea si am mai facut-o deci pot spune ca ma pricep