| maya_1225 a întrebat:

Voi mai aveti poze cu fostul pe care l-ati iubit foarte mult.Cand m-am despartit de fostul cu care am stat cativa ani am rupt toate pozele dar pe cele din pc nu am avut curaj sa le sterg.Acu ca am auzit ca s-a casatorit ar trebui sa le sterg nu? voi ce parere aveti? nu mai aveam nimic pentru el, el ma cauta si eu nici nu il bagam in seama sau ii dadeam msj sa nu ma mai caute, ma scarbise dar acu ca am auzit ca s-a insurat parca am un gol in stomac si nu stiu dc. mi-ar face mai bine daca as sterge pozele?

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Lasa-le acolo daca nu simti nevoia sa le stergi sau sa le privesti.

| lolly a răspuns:

Daca vrei sa-l uiti cu adevarat sterge pozele sa nu iti mai aduci aminte de clipele petrecute cu el. iti dai seama daca te vei uita la poze nu iti vei lua gandul de la el si simt ca esti geloasa cand stii ca e casatorit. uita-l

| VacutzaRoscata a răspuns:

Eu mai am poze cu cativa fosti de ai mei
dimpotriva cand le revad nu ma intristez, ma bucur pentru clipele frumoase care au existat
nu trebuie sa te intristeze ceva ce odata te-a facut fericit

| Muppet a răspuns:

Eu le pastrez. Sunt amin tii frumoase, nu merita sa le sterg. Dar daca iti fac rau stergele.

| Bubu_5492 a răspuns:

Daca ti fac rau, sterge-le, daca nu. pastreazale ca pe o amintirea placuta.si peste ani ai sa te uiti cu drag la ele.cand o sa-ti treaca orice sentiment pe care il mai ai fata de el.

| deea_4838 a răspuns:

Nu nu ai de ce sa le stregi eu am poze cu toti fosti mai priteni in spacial cu cel pe acre l-am iubit cel mai mult si m-a facut sa sufar forfte mult si acum parca nu mai am nicio problema cand o sa incetzi sa mai ti la el o sa iti se para o amintire frumoasa.