Cand un baiat e refuzat de fata care o place e logic sa mearga la alta.Totusi poate nu`i tarziu sa ii spui ce simti.Gaseste un moment in care ve`ti fi singuri si spune`i ca te gandesti din ce in ce mai mult la el, ti se pare simpatic, ba chiar ai inceput sa ti la el.Lasa rusinea deoparte si spune`i tot ce simti in momentul acela.Bafta>
Imi place de tine ca te distrezi asa mult, excursii, strand . Pai gaseste un moment mai intim si spune`i ca iti place de el, daca vezi ca se tot da pe langa fata aia careia i`a lasat comentarii amoroase nu il lua in seama si nu`i zi. Daca lui i`a placut de tine ai sanse mai mari sa-i spui ca acum si tie iti place de el si poate inca ii mai place si lui de tine si veti fi impreuna. Bafta. Dar spune`i doar cand e singur si nu prea cred ca veti dormi in aceiasi camera, probabil fetele cu fetele si baietii cu baietii, poate il chiemi daca vezi ca sta cu prietenii lui si ii zici ca vrei sa ii zici ceva legat de familia lui, sau de ce ati vorbit pe mess, dar ceva care sa nu ii faca pe colegii vostri sa se prinda si ii zici asa :" sti, vreau sa iti zic ceva foarte important dar promiti ca nu o sa mai spui nimanui( in cazul in care nu vrei sa afle toti), acum catva timp tu mi-ai spus ca iti place de mine si de atunci am inceput sa te plac si eu, imi acorzi o sansa chiar daca eu am refuzat`o atunci? si probabil va ceda...bafta:*
Cred ca ar trebuie sa vezi intai daca si fata din clasa a6a il place si ar fi bune sa ii scrii un mesaj(daca ai nr de tel a lui) la miezul nopti si in spui cu tu tii la el si vrei sa fiti impreunasau ai spuni in fata. Si apropo distractie placuta in excursie.
Spune-i ca il iubesti cu adevarat! si as zice sa "risti" si sa il saruti!
Asteapta pana se face seara si du-te la el in camera si sari in pat, zii ca tii frig si frica la tine in camera. si zii ca il placi sa vezi ce reactie va avea... bafta
Spune-i ca iti place de el in timp ce iti imprumuta jacheta pentru ca iti era"frig"spune-i ca ti se pare dulce si tot ce simti pentru el apropo da si mie id tau distractie in excursie multa bafta
Spune-i ca il placi. Intreaba-l daca puteti fi impreuna. Tu pe ce clasa esti? parerea mea : baietii sunt tare aiuriti, fara suparare, dar, daca fata aceea il place si ea si se palc reciproc, nu prea mai ai sanse. uite ce trebuie' sa faci: imprieteneste-te cu fata aceea, si intreab-o daca il place. si mai incolo te descurci. fundita? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sunt in aceeasi situatie dar spre norocul meu fata de a 6 a pe care o place el nu a venit in excursie ...si el ma place si pe mine si pe ea...cred ca mai mult pe mine dar totusi iti dai seama ca nu imi convine ) si in excursie ne-am luat in brate si am dormin aman2 atat. dar e bine si asa.eu zic sa te duci la el si sa ii spui asta dupa ce il testezi putin ca doar nu vrem situatii penibile sau jenante ca sti si tu daca baiatul nu te place deloc te va crede o ciudata si va face misto de tine