Nu ca e mare tristete, dar e si un chinn si nu mai ai chef sa faci nimic, doar te gandesti ca un catelus plouat la ea si suferi
Pai tocmai zilele trecute am cotrobait prin lucrurile mele sa fac curat si am vazut scris pe un caiet "Te voi iubi mereu, Alina" si era desenat de ea 2 oameni care se sarutau, iar pe spatele caietului scria "ce scris urattt". Deci ea a fost singura fata pe care am iubit-o vreodata din toata inima si acum daca as auzi ca se vorbeste de ea, da, as simti o mare tristete.
Da, am sa-ti explic cum este, in clasa a 7 a venit o colega, o consideram asa mai toci, dupa ce am vazut-o, am inceput sa prind curaj, recunosc eram foarte retras, de cand a venit ea am inceput sa prind curaj in mine, am fost impreuna un an, ne-am despartit, adia ea de mine, am insistat o saptamana, ea a ales sa fim din nou impreuna dar primele 2 luni au mers acum, se comporta cu mine parca as fi un obiect de care vrea sa scape! si da pentru intrebarea ta pentru ca daca o iubesti suferi, eu eram si sunt indragostit si o iubesc pe aceasta persoana
Cateodata cand pui iubire sincera in relatie un an inseamna o viata, si suferinta pe masura
Da-i pace, nu merita sa pui la suflet pentru toate "caterincile" astea de femei
LilianaT întreabă: