| RAY a întrebat:

Voi nu simnti o tristete cand auziti ca se vorbeste de persoana iubita dar nu puteti fi cu ea?

Răspuns Câştigător
| CristiB93 a răspuns:

Nu ca e mare tristete, dar e si un chinn crying si nu mai ai chef sa faci nimic, doar te gandesti ca un catelus plouat la ea si suferi crying

5 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pai tocmai zilele trecute am cotrobait prin lucrurile mele sa fac curat si am vazut scris pe un caiet "Te voi iubi mereu, Alina" si era desenat de ea 2 oameni care se sarutau, iar pe spatele caietului scria "ce scris urattt". Deci ea a fost singura fata pe care am iubit-o vreodata din toata inima si acum daca as auzi ca se vorbeste de ea, da, as simti o mare tristete.

| bogdan8907 a răspuns:

Da, am sa-ti explic cum este, in clasa a 7 a venit o colega, o consideram asa mai toci, dupa ce am vazut-o, am inceput sa prind curaj, recunosc eram foarte retras, de cand a venit ea am inceput sa prind curaj in mine, am fost impreuna un an, ne-am despartit, adia ea de mine, am insistat o saptamana, ea a ales sa fim din nou impreuna dar primele 2 luni au mers acum, se comporta cu mine parca as fi un obiect de care vrea sa scape! si da pentru intrebarea ta pentru ca daca o iubesti suferi, eu eram si sunt indragostit si o iubesc pe aceasta persoana

| RAY explică (pentru bogdan8907):

Cateodata cand pui iubire sincera in relatie un an inseamna o viata, si suferinta pe masura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, dar ma cuprinde o tristete atat de mare cand vad oameni care nu stiu ca e corect "simtit" nu "simntiti".sad

| NotToday a răspuns:

Da-i pace, nu merita sa pui la suflet pentru toate "caterincile" astea de femei oh go on