Indiferent de felul lor de a fi, eu as alege-o pe cea langa care ma simt cel mai bine, liber si fara "botnita".
Cu care ai mai multe sanse sa te simti fericit?
Problem solved!
Aaaa, e gata, daca ii asa, pe a doua de la inceput. Daca nu ar fi fost inca decis, as fi mers cu prima pana s-ar fi putut, apoi m-as fi asezat la casa cu a doua, dar asa, decat sa o pierd pe a doua... nu stiu. :-\
Daca esti baiat istet, le poti avea pe amandoua, insa cu o conditie: nu te implica sufleteste prea mult.
De ce trebuie sa alegi? observi si tu care fata e mai ok ca alta si ce vrei tu relatie sau aventura?
important e sa stii ce vrei tu ca sa vb despre o alegere
Depinde de ce ganduri ai cu ele. Sa inteleg ca fata din a doua categorie este usor dusa cu pluta? Daca ele ti-au promis ca te vor iubi mereu, atunci pastreaza-le pe amandoua, nu are rost sa renunti la una dintre ele.
Eu zic cel mai bine sa o alegi pe a doua, chiar daca e rusinoasa daca in preajma ta o sa se simta bine o sa vezzi ca o sa fie chiar asa de timida :3
Astea care se cred smechere la un moment dat se plictisesc si dupa aia cauta pe altul...
Este alegerea ta... Eu doar ti-am dat un sfat :*
Prima o relatie cu mici nabadai va tine cel mai mult parerea mea. Cu a doua te vei plictisi. Acum depinde si ce indragesti tu mai mult linistea sau agitatia