anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi pe unde iesiti cu iubitii vostri iarna? Sunt la inceputul unei relatii cu un baiat si nu stiu unde sa mai iesim avand in vedere ca e toamna-iarna, frig, si nu avem nici foarte multi bani de iesit mereu in cafenele de fite sau mai stiu eu ce...am iesit prin mall, la film, alte idei?

9 răspunsuri:
| Tiberius a răspuns:

Acasa sub plapuma

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te imbraci gros si vă plimbati prin parc, ce e asa de greu?

| neutrino a răspuns:

Nu este normal ca la inceputul relatiei voi sa va plangeti ca este frig afara. Daca fime nu, cafenele nu, ( nu cele de fite) teatru nu, in parc e frig, ce-ar fi sa stati frumusel in casa pana la primavara?

| cristimihailov a răspuns:

Poti sa incerci sa il aduci acasa.

| ywar a răspuns:

Pai valorile voastre supreme sunt cinema-ul si mall-ul. Varsta voastra va permite sau nu sa fiti asa. Cand spun "asa" o spun in sens rau. Tocati banii parintilor prin malluri, prin discoteci si in principiu la scoala sunteti niste ilustrii necunoscuti. Sunteti cei mai multi dintre voi pe jumatate analfabeti.
Cand e frig puteti sa va plimbati fara probleme prin parc - imbracandu-va mai gros, sau mergand la o ceainarie (pun pariu ca nu ai aflat ca exista asa ceva) si multe alte lucruri pe care ati putea sa le faceti impreuna. Sambata si Duminica e program educativ printre muzeele capitalei. Vai voua! Mi-e teama ca in cateva generatii o sa ajungem o natie de incuiati si de redusi mintali.

| e982z a răspuns (pentru ywar):

De acord...aa, un singur aspect, cateva generatii pot fi 100-200 de ani, opinez sa nu mergem atat de departe cu optimismul sperantei de viata buna pe terra

| Mădălllinna a răspuns:

Va imbracati bine si iesiti la plimbare happy prin parc, oras...

| Leerix a răspuns:

Sunt si cafenele cu preturi ok, nu doar "de fite" cum crezi tu.

| devor a răspuns:

Eu merg la iubitul meu sau el vine la mine...mai mergem sa mancanam in oras sau sa ne plimbam putin