Stii, faptul ca el era bogat si ea saraca nu e important. Poate era marlan, poate o trata cu superioritate, poate pur si simplu ea nu-l iubea. Nu conteaza ce masina ai, stai tu linistit.
Am citit povestea asta cu ceva timp in urma si ma tot gandeam la ea. nu mi se pare deloc veridica. ori e total aberantie ori e foarte inflorita.
si o sa iti zic de ce:
1. oricine isi da seama cand cineva e beat pe bune sau se preface, mai ales ca din moment ce ea era capabila sa conduca nu bause, sau bause cu masura. fiind iubitul ei, cand l-a lasat acasa inevitabil l-a pupat macar, si ar fi remarcat ca nu miroase a alcool.
2. dupa ce s-a intors la nunta si s-a dus cu ala in masina sa se arda doar nu ramaneau acolo ca prostii in parcare nu? sincer, cred ca orice om s-ar fi gandit sa mearga sa parcheze altundeva, departe de nunta respectiva, mai subtil.
3. poate ca cei doi nu au observat initial gaura (desi facuta prin ambalaj cred ca era destul de vizibila), cand a terminat actul tot ar fi realizat ca se scurge, nu e clar? si ea ar fi luat o pastila de a2a zi sau ar fi cautat o solutie.
4. daca a ramas insarcinata actul se terminase deci nu inteleg cum au mai fost prinsi in fapt...
5. cat a durat actul ala sexual? de a avut timp prietenul tau sa se intoarca pe jos si si-a si chemat politistul cu el...
e cusuta cu ata alba povestea asta, e clar ca nu s-a intamplat, in niciun caz nu asa. unul dintre voi are o imaginatie foarte bogata
M, cred ca aprins-o in fapt si i-a tras o mama de bataie(in cazul in care nu era destul de barbat)
Urat gestul fetei, mai ales ca erau impreuna de 3 ani.Sa strici o relatie dintr`o prostie.Doamne! Oricum, bine a facut prietenul tau daca banuia ca fata ii e infidela (ceea ce s`a si adeverit).
Trist.In ceea ce priveste conditia sociala asta chiar nu conteaza.
Chiar e un subiect de telenovela . Parerea mea, nu era nevoie sa o pedepseasca in halul asta. Pana la urma un copil trebuie sa fie un prilej de bucurie. Chiar era nevoie? Bietul de el. . Putea sa o "pedepseasca" in alte moduri. Iti dai seama cat, lumea din ziua de azi, tinde sa exagereze? Unde ne sunt limitele? Mai Sebastian, daca eram in locul tau imi duceam prietenul la un bazin cu apa rece :*
Nu era ceva neașteptat. Ce câștiga femeile prin intuiție (toate o au) pierd la logică și raționament (în special când s-au implicat "corazonal")
Da... am revenit... de abia mai vad tastatura...deci dupa cum ziceam ea s-a intors la nunta cu masina amicului meu. binenteles, ca banuiti cu totii ceea ce s a intamplat... fratele mirelui, sincer nu retin cum il chema... "i-a pus-o "tipei in masina amicului meu. ganditi va cat tupeu pe ea... ceea ce este de remarcat e faptul ca amicul meu in timpul in care isi savuta "whiskey-ul" s-a furisat pana in masina unde ce crede ti ca a facut? el isi tinea prezervative in cotiera masinii, lucru care era stiut f bine si de catre tipa. avea un singur prezervativ. a luat un ac si i-a facut o gaura prin ambalaj, gaura ce nu putea fi sesizata mai ales atunci cand erau "in calduri" cei 2. si asa... s-a intamplat ce s-a intamplat intre ei... dar asta nu e tot... inainte de a se intoarce amicul meu de acasa pentru a i surprinde pe cei 2... si-a sunat un prieten de la nu stiu ce politie comunitara, binenteles pentru a-i amenda putin si a-i rusina. amicul meu si politistul ajung la masina... si binenteles ca ii prind in flagrand pe cei 2. fratele mirelui nervos nu stiu ce... il ia politistul deoparte si ii arde o amenda, iar tipa incepea sa planga, ...etc... binenteles ca amicul meu i-a dat liber in sec 2. se termina tot circul la care binenteles au asistat si cateva persoane de la nunta care au venit acolo auzind zgomote si etc. amicul meu si a luat masina acasa pe care a 2 a zi a dus o la o spalatura int-exterioara chiar si la motor...) asa a zis el. iar apoi a asteptat... oare ce s-a intamplat... clar ca tipa a ramas insarcinata cu ala, lucru care s-a aflat o luna mai tarziu. si cica nu mai putea sa avorteze si etc... in sfarsit. nu stiu cum sa cataloghez "actiunea" amicului meu... sincer sa fiu tipa o merita cu varf si indesat. eu va zic sincer ca nu faceam asa ceva. fiindca daca stam sa analizam bine situatia el a cam "rezolvat-o" pe viata pe tipa. ganditi-va ca ala cu care ea a ramas insarcinata ii un simplu electrician... pe deasupra e un alcoolist... ce mai... practic viata ei e praf in acest moment... sau ma rog... se preconizeaza a fi asa... repet... eu nu as fi facut asa ceva. ii dadeam liber in stil elegant si gata...incet dar dureros. el insa nu regreta... pacat...
Mi-a zis ca zilele astea tipa e tot plimbata de parintii ei pe la medici sa vada care ii face avort... fiindca parintii ei sunt innebuniti. acum nu stiu... daca aflu ceva nou voi adauga aici.
Domnule atit egoism nu pot cuprinde.Acelasi rezultat l-ar fi avut si daca acorda intelegere si-si vedea omul de treaba fara atita tam tam.Eu as fi fost un pic mai rapid si-i acordam tipei libertatea dorita de cind constatam ca-i placea respectivul.Asa ce a facut? A demonstrat ca nu este fraier dar cu ce pret? Iar faptul ca este"un simplu electrician"si un "betiv notoriu"chiar imi da de gindit asupra modului tau de a vedea lucrurile.
KatiMe27 întreabă: