anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi puteti iubi mai multe persoane odata?

Răspuns Câştigător
| Anytsa a răspuns:

Eu una nu stiu. Nu am iubit niciodata mai multe persoane deodata si acum ma refert la iubit.
Am avut prietene care s-au confruntat cu asemenea probleme si nu intelegeam defel cum se poate intampla una ca asta. Sa iubesti in aceeasi masura doua persoane si sa nu poti renunta la nici una dintre ele. Crede-ma pe cuvant, este posibil, am intalnit multe asemenea situatii. Am sa incerc sa analizez fenomenul si sa descopar ce anume il declanseaza si cum se poate "rezolva", fara a transforma societatea intr-o comunitate de "mormoni" in care insa femeile sa aiba dreptul la mai multi soti. Desi, dintr-o "anumita" perspectiva, n-ar fi chiar sfarsitul lumii, dimpotriva!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nope.am iubit dar nici o data mai mult de o singura persoana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde in ce fel ~ Nu, nu cred ca poti mai multe persoane in acelasi timp, decat atractie fizica.

| mgtow a răspuns:

Unavaible answer.

| mgtow a răspuns:

Eu nu iubesc.

| loredana_4897 a răspuns:

A iubi e prea mult spus...dar se poate sa simnti ceva pentru mai multe persoane.Mie mi s-a intamplat...

| loredana_4897 a răspuns:

A iubi e prea mult spus...dar se poate sa simnti ceva pentru mai multe persoane.Mie mi s-a intamplat si nu e un sentiment prea placut...

| DavidDj a răspuns:

NU.Decat sa iubesti mai multe persoane, mai bine deloc.Parerea mea

| Zenithf a răspuns:

Da, eu iubesc pe tata, mama, fratele, sora si pe sotia mea. Si iubesc pe aproapele meu, dupa cum a zis Isus ca trebuie sa facem. big grin
Incerc adica, nu prea reusesc. :-s

| florynna903 a răspuns:

Eu nu, dar cunosc pe cineva care poate

| BeBebuu a răspuns:

Da:X

Întrebări similare