Alcoolul e pacatos, pe unii ii doboara usor, pe altii ii motiveaza, dar dar hei, daca vrei sa arati cu adevarat ca meriti, o vei face fara alcool. Da, o necunoscuta s-ar putea sa te blocheze, chiar si o persoana cunoscuta s-ar putea sa te faca sa-ti pierzi cuvintele, dar hey, poate asta e frumusetea, cand incepi sa stii cum sa comunici si prin altceva decat cuvinte. - poate o privire altfel, o strangere de mana... tu chiar nu vrei sa stii ceva de la ea? Ea chiar nu vrea sa stie nimic? Vino cu o amintire, o poveste, e imposibil sa nu fie ceva, mai ales dupa o privire mai speciala.
Ala cu 2 pahare la bord nu mai are nici o sansa sa agate vreo fata...este este clar!
Păi fără minim un pahar de vin nu prea îți vin cuvinte.
Care cuvinte?
Tu nu esti capabils a agati fete de nici un fel, din cauza comportamnetului si vocabularului urat, iar daca bei...ai toate sansele sa agati betivi, nu fete!
Evident, imi e teama ca nu stiu ce voi spune daca voi avea prea multe pahare la bord.
Nu prea.
Ma blochez.
Creierul imi spune palmuieste o. Inima imi spune nu ma face sa sufar. Penisul deja o i-a razna ca n o mai dat la buci.
kristescu întreabă: