| maria963 a întrebat:

Voi stiti cum pot sa ii zic iubitului meu ca vreau sa ma despart de el mie prea frica ajutati-ma funda

Răspuns Câştigător
| WhisperSsS a răspuns:

Deci... Frica nu este un raspuns. Iti este teama sa nu-l superi?! Eu zic ca daca e un baiat inteligent v-a intelege ca aceasta este decizia ta.
Du`te si spune`i in fata. Ia`l frumos, spune`i ca nu mai simtit nimic pentru el si ca a fost bine cat a fost dar nu toate tin la nesfarsit. Daca nu va intelege si va continua sa fie insistent vorbeste cu mama ta. Si o sa se rezolve. Daca nu esti sincera cu el, cum poti fi sincera cu tine insati?!

Sper ca te vei descurca! Ai grija de tine!

5 răspunsuri:
| adelolyta a răspuns:

Uite draguto, nu are de ce sa iti fie frica, spune-mi mai intai motivul si apoi te voi ajuta iti voi spune ce sa ii spui :*

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Pai ii spui ca nu mai simti nimic pentru el, si ca nu poti continua si ca sperii sa nu se supere...

| CRISS69TM a răspuns:

Cum poate fi iubitul tau daca vrei sa te desparti de el.voi nu cunoasteti semnificatia cuvintelor.de ce sa te desparti de cineva pe care-l iubesti.ca este iubitul tau.asa ai spus.

| FreshFresh a răspuns:

Ori esti nascuta in 96 si iti faci prea multe griji, ori in 63 si m ai lasat fara replica. Anyway, da i papucii si gata.

| Bijouu a răspuns:

De ce iti e frica?