Nu, dragule. uite eu sunt singua de valentine's day si n-am nici o problema. ba, mai mult o sa ies sa ma distrez cu prietenii exact ca intr-o zi obisnuita. nu tin cont de sarbatoarea asta.
Nu sunt, pentru ca pentru mine Valentine's Day nu e decat o alta zi obisnuita. Daca esti nu te mai gandi la chestia ca de Valentine's day e normal sa fi cu cineva. Nu! Eu una ma relaxez, stau la pc, ascult muzica, vorbesc pe mess si nici nu-mi amintesc ce este azi
Un pachet de Marlboro si o sticla de vin rosu sunt mai bine venite decat ori fata increzuta din ziua de azi. Nu ai cu cine iesi daca nu ai : bani, masina.
Acuma sa nu va aud ca mai sunt si fete diferite. Daca cineva scoate o fata acum in oras si sta cu ea toata ziua afara pe vremea asta, fara bani la el eu ii platesc urmatoarele 5 intalniri.
De banii de bezina, restaurant floare si cadou iti ei o prostituata si aia e mai ieftina si iti atingi si scopul. Prin scop ma refer la sex, toate eforturile alea le faci pentru ca vrei sex de la ea.
Nici eu nu o puteam spune mai bine .
Nu,eu nu l-am vazut de loc astazi.desi as vrea. daca nu de face scola ce sa faci
Eu nu sunt, si nici tu nu ar trebui sa fii.In orice situatie ai fi,nu vei fii singur, sunt extrem de multe persoane in situatia aceasta:].
P.S:Nu e Valentine's Day, este Marti.
Bn inteles ca NU. cand iubesti o persoana ii poti face cadori nu numai ca e sf. valentin. asa ca e o zii ca oricare alta :*
Unde stai poate rezolv eu sa nu mai fi singura,,, si mie imi esti ciuda asa ca pass.
Nu deloc de ce as fi? scrie undeva ca trebuie sa fiu neaparat cu cineva de Valentine`s Day?
Azi e valentine's day? Glumeam, nu, nu sunt deloc afectat. De ce as fi? ))))))
Eu sunt deoarece iubesc un baiat care o iubeste pe alta.dar anii trecuti nu am avut nimic.si plus trebuie sa gandesti ca e o zi ca oricare alta
Nu sunt.Nu sunt obligata sa fiu cu cineva de Valentine's Day care oricum e sarbatoare americana.Pe langa asta nu e nicio rusine sa fii singur.In multe privinte este chiar un lucru bun.