Hei! Consider că fiecare are anumite standarde, iar faptul că unele persoane au standardele mai ridicate, nu denotă că toate le au la fel. Ca să-ți dau un exemplu, mereu am apreciat maturitatea, sensibilitatea și sinceritatea la un băiat. Cum noi fetele avem pretenții, la fel de bine aveți și voi, băieții. Asta ține de natura umană. Sfatul meu e să nu te schimbi pentru nimeni, desigur, poate fi loc de compromisuri, dar încerca să rămâi tu! Persoana potrivită te va aprecia pentru cine ești tu, nu pentru ce poate ai vrea să pari!
Mult noroc!
Vad ca iti transformi esecurile in frustrare, iar asta iti va face rau. Parerea mea este ca nu cumintenia e o problema, si mai mult plictiseala, cum ii zici tu. Tie ti-ar placea sa te plictisesti toata viata? Nu vreau sa spun sa fii baiat rau, iar eu sincer prefer baietii cuminti, dar cuminte nu inseamna si plictisitor.
In orice caz, conteaza si ce intelegi tu prin plictiseala asta. Nu faci chiar nimic? Chiar si in cazul asta, tot gasesti pe una sa nu faceti nimic impreuna. Dar sa arunci cu frustrare nu te va ajuta cu nimic.
Ma repet, cuminte si sensibil nu e o problema, adica nu pentru toate, bineinteles ca sunt fel si fel de fete, insa nu prea ai cum sa alegi un partener de viata ca sa va plictisiti impreuna 50 de ani.
Ajuta-ma sa te inteleg, de ce te consideri plictisitor?
Eh, nu am viață socială deloc. Și oricum viața mea actuală se rezumă la job-> facultate-> sală uneori. Și vin seara acasă obosit și mă culc, de asta zic că e plictisitoare.
Prietene, un partener de viata nu trebuie sa iti "convina", trebuie sa fie perfect, mai mult decat perfect de fapt. Asta nu inseamna nicio secunda neaparat 6pack, bmw din 95 sau altele, inseamna doar sa reprezinti idealul ei masculin, nu ceva cu care doar se multumeste. Smr de inteleg, tu te-ai simti bine sa stii ca s-a "multumit" cu tine dar se gandeste la altii sau la mai bine? Ai fi impacat cu treaba asta?
Asa ca, prietene, asculta: ai un suflet pereche, cineva ti-e predestinat. Esti perfect pentru cineva, cineva e perfect pentru tine. E ultra-eronat sa generalizezi, nu exista "toate fetele", "toti barbatii". Nu exista. Sunt miliarde de femei, miliarde de barbati, te asigur ca sub nicio forma nu sunt toti/toate la fel.
Scoate-ti din cap ideea de a "conveni". In partener se cauta perfectiunea, nu un compromis. Fiecare are propria imagine, propria idee de perfectiune.
In plus, cate femei te-au refuzat pe tine de ti-a venit sa spui "toate"? Pariez ca 2-3, si asta ti-a pus capac. Mai ai vreo 3.5 miliarde pe care sa le intrebi, cam repede ai luat hotararea.
Mai am si eu o curiozitate: tu poti sa oferi ceea ce ceri? Ceri sa te accepte asa cum esti, ok, foarte bine. Oare tu ai face la fel? Ti-ar conveni una banala ca fizic, plictisitoare, dar care sa te iubeasca sincer?
E crucial sa te cunosti pe tine, inainte de a cunoaste pe altcineva. La fel cum, inainte de a invata alta limba, stapaneste-o pe asta, ca nu dupa 2 luni in Italia sa ma iei cu "Aaa. como se dice?"
Multe vor un om cu casa & masina. Ca sa zica asta ofera un viitor stabil am baza in el. Fara casa fara masina sa mergi la mall cu bus e de rasul lumii acum si muritorii de foame au bmw cu 20 de ani de rugina sub masina. Ai sansa sa iti gasesti una urata care te va iubi si sustine in viata, o grasa care va gandi la fel sau una frunoasa si buna la fizic care te va insela cand tie lumea mai draga. Nu am vazut cuplu perfect niciodata. Fie el era urat si ea frumoasa sau urata cu frumosul altfel nu merge in viata. Vedetele frumoase din tv toata ziua se despart prin showbiz
E ceva rau in a avea standarde? Eu sunt intr-o relatie de lunga durata cu un baiat care ma iubeste si nu e deloc plictisitor.
Tu esti unul din persoanele care se autocomplimenteaza, "sensibil, cuminte" si esti suparat ca fetele nu se uita la tine. Pe restul ii bagi in alta categorie, nu-s destul de buni, fetele nu stiu sa aleaga, corect?
Pai, poate mentalitatea asta e adevarata probleme. Am mai dat peste asa persoane. Dar chestia cu plictisitor cel mai tare ma deranjeaza. Din perspectiva mea, nu pot trai o viata plictisitoare cu un baiat care se plange din orice. Uneori problema vine din noi, nu din restul lumii
Dar asta nu te face plictisitor, ba mai mult, cu job si facultate in acelasi timp pari un om cu ambitie.
In schimb, daca vei continua cu mentalitatea asta nu poti ajunge departe. Daca intri in bula aia cu "toate sunt la fel", nu prea mai iesi, iar asta iti face rau doar tie. Iar daca te iei dupa oameni precum "mgtow"... mult succes, vei avea nevoie. Omul ala are multe minusuri, vad ca vrea sa te atraga in frustrarea lui, sa nu se mai simta singur.
Daca e plictisitor, ce sa fac cu el? Sa trag de el?
Da, un baiat cuminte, care sa ma iubeasca sincer, dar sa nu fie pampalau.
Standarde mari? Nu, e suficient sa aibă 2 maini si minim un ochi.
Pentru ca vreau sa fie cel puțin egal cu mine, din toate punctele de vedere.
Banal ca fizic înseamnă neatragător.De ce mi-ar conveni un astfel de tip?
Cuminte înseamnă plictisitor, sensibil e dezgustător, iubirea e tot o forma de egoism.
"Chiar dacă este plictisitor?"
Dacă e plictisitor, ce ar putea sa ma atragă la el?
Dacă viata ta e plictisitoare, atunci cumpără o bicicleta. La fel de plictisitoare era și la mine pana sa îmi iau bicicleta... A fost și prima bicicleta la 28 ani. Tot la 28 ani am și învățat sa merg pe bicicleta chiar dacă am mers cu julituri în coate, genunchi și zgâriat pe picioare de la pedale. Ma amuz când scriu, dar acum am mers pe bicicleta cca. 1300 km într-o luna și jumătate Am făcut pana de doua ori, a doua pana chiar după 4 zile tot la aceeași roată cel mai mult am mers 77 km într-o singura zi. Crede-mă, după câteva ore de mers pe bicicleta îți piere tot cheful... Și de a *** și de a face la.ba, uiți de figurile pe care le au fetele, uiți și de așa-ziși prieteni. Eu îmi iubesc bicicleta mai mult decât am iubit-o pe fosta prietena pentru ca avut și asta candva Adică, nici pe fosta nu am stat asa mult cum am stat pe bicicleta as vrea sa ma apuc și de downhill, dar mai am încă de învatat. Da-le dracu de fete. Uite cu ce ne pierdem noi timpul. Sa ne pese ca vor fetele. Crede-mă, parca mi-e mai bine singur pedalând câte 70 km decât stand în preajma unei femei care ma termina psihic. Sau stand în preajma așa-zișilor prieteni și mna.
"Crede-mă, parca mi-e mai bine singur pedalând câte 70 km decât stand în preajma unei femei care ma termina psihic. "
Daca iti gasesti o femeie care are ca hobby biking-ul te termina psihic?
Stii cu multe de mine cu minus si dezavantaj. Hai ca iti zic eu ce inseamna mgtow: sex multe femei, bani stransi. O casa noua si masina noua = viata buna. Acum vino tu cu argumente sa zici dc mgtow o duce rau in viata mai bine destept singur cu sex la ocazie decat legat si cu probleme.
Nimeni nu atinge perfecțiunea, cu toții putem avea mai multe defecte, deci asta nu înseamnă că tu nu poți avea pretenții. Cu toții avem anumite standarde, oricât de modești am fi noi și oricât n-am vrea să recunoșteam, acolo printre visuri și dorințe se află și partenerul de viață ideal.
Generalizări,prejudecați,frustrări,complexe, dai vina pe fete ca nu te plac de parca o fi vina lor,ca mie nu-mi plac gandaci eu sunt eu de vina oare,ca doar nu o sa iau cina cu o domnișoara gândac si cu o albina, si asa ma atrag albinele si ele pe mine, ai prins ideea, atractia e involuntara, cateodata iubesti un om ca te potrivesti cu el la caracter, nu tine doar de fizic si de chime, iubire, in loc sa faci drame mai bine ai evolua
Da m.am prins numai ca te.ai inselat eu o duc mai bine in viata asa cum sant atat financiar & sexual.
"Parerea mea este ca nu cumintenia e o problema, si mai mult plictiseala, cum ii zici tu. Tie ti-ar placea sa te plictisesti toata viata?" - ce inseamna la tine plictiseala? Uite eu nu as putea sa ma plictisesc o secunda. Oamanii care se plictisesc sunt saraci acolo sus, la capsor. Iar daca o relatie se rezuma la cat de plictisita esti, cat de mult sau putin esti stimulata mental de sexul opus, atunci tu esti aia care nu merita relatie si oricum nu o vei primi. Nu esti material bun de relatie. Parca mi te si imaginez cum ma freci la icre de fiecare data cand te mananca veverita de plictiseala, iar eu am ale mele de facut. Sincer, numai din primul tau paragraf ai demonstrat ca nu reprezinti un plus pentru nici un barbat ca sa-ti ofere relatie.
"In orice caz, conteaza si ce intelegi tu prin plictiseala asta. Nu faci chiar nimic?" - Ba da, doar ca nu fac ce ai tu chef sa faci, fac ce am eu chef. Uite diferenta
"Ma repet, cuminte si sensibil nu e o problema" - ba fix asta e problema.
"Adica nu pentru toate, bineinteles ca sunt fel si fel de fete, insa nu prea ai cum sa alegi un partener de viata ca sa va plictisiti impreuna 50 de ani." - daca o relatie se rezuma la cat de plictisita esti sau devii, atunci o sa cam sfarsesti singurica. Nu sta nimeni sa te încânte zi de zi de zi. Esti incapabila sa te stimulezi mental singura? Esti atat de codependenta de posibilul partener. Pai nici o relatie nu-ti va dura. Imagineaza-ti cum ar fi sa ma trezesc in fiecare dimineata cu cate ceva nou si original de spus sau de facut, sa nu carecumva PRINCESS sa se plictiseasca E absurd si e imposibil.
Intr-un fel ai dreptate, problema e la el. Dar ai dreptate nu infelulk care credeai. Problema lui este ca se chinuie prea mult sa fie modelul de om ideal pentru femei, cand de fapt nu ar trebui sa-si bata capul deloc cu asta. Ar trebui sa se axeze pe placerile si poftele lui. Asta e greseala lui.
Ok, dar cel care a pus intrebarea e clar ca isi doreste si o relatie, iar tu nu-l prea ajuti in privinta asta.
Si atunci ce-ar trebui sa vreau de la el? Eu vorbesc de o viata plictisitoare, nu de o ora sau o zi plictisitoare. De ce sa ma stimulez mental singura? Da, pot, eu ma simt bine si doar cu mine, dar daca exista si el, si suntem intr-o relatie, de ce sa fac lucrurile singura? Nu ala e scopul relatiei?
Ce inseamna "material de relatie"? Sa stea cuminte, sa nu spuna nimic sa nu-l deranjeze pe Suleiman, sa-l serveasca la birou, asa-i?
Eu nu cred ca am zis nimic iesit din comun; prin a nu fi plictisitor ma refer sa rezonam, sa existe spontaneitate, iesiri din rutina, nu o continua si agasanta monotonie cu un om ce nu vrea sa faca nimic, ce inca se vede la fusta mamicii.
"Si atunci ce-ar trebui sa vreau de la el? Eu vorbesc de o viata plictisitoare, nu de o ora sau o zi plictisitoare. De ce sa ma stimulez mental singura? Da, pot, eu ma simt bine si doar cu mine, dar daca exista si el, si suntem intr-o relatie, de ce sa fac lucrurile singura? Nu ala e scopul relatiei?"
Nu, nu asta e scopul relatiei. Scopul relatiei nu este ca eu sa ies din elementul meu zen, din "monotonia" mea placuta ca sa te stimulez mental pe tine. O fac, daca esti persoana pe aceeasi unda cu mine. Tine cont ca barbatul ofera relatia, nu femeia. Deci eu trebuie sa fiu multumit intai de toate. Altfel nu-mi trebuie relatie. Pot obtine ce vreau si fara relatie. Daca te poti stimula mental singura, de ce mai cauti relatie?
Ce inseamna "material de relatie"? - Inseamna ca esti prea combativa si refractara ca sa meriti sa fi intr-o relatie. Un barbat nu cauta o tipa care sa-l bombardeze cu sacaieli si comenzi zilnic. Nu pentru asta va oferim relatie. Va oferim relatie in speranta ca reprezentati o imbunatatire la vietile noastre. N-am nevoie de stapana in casa mea sa-mi zica ce sa fac, cand sa fac, unde sa fac. Chiar nu am. Prefer o tipa maleabila, supusa, docila, care ma urmeaza, nu care ma combate si imi ordona la fiecare pas. Asta inseamna "material bun de relatie"!
"Sa stea cuminte, sa nu spuna nimic sa nu-l deranjeze pe Suleiman, sa-l serveasca la birou, asa-i?" - se vede ca esti iritata numai la sugestia ca nu-ti poti intepa cu orice ocazie partenerul de viata.
"Eu nu cred ca am zis nimic iesit din comun; prin a nu fi plictisitor ma refer sa rezonam, sa existe spontaneitate, iesiri din rutina, nu o continua si agasanta monotonie cu un om ce nu vrea sa faca nimic, ce inca se vede la fusta mamicii." - daca reprezinti haosul si tot timpul trebuie sa faci ceva doar de dragul de a face ceva nu inseamna ca e problema mea sa aduc la indeplinire ce crezi tu ca trebuie sa fac. Nu inseamna ca nu am activitati, doar ca nu renunt la ce am eu de facut pentru ce ai tu chef de facut. Iar injosirea subtila cu "fusta mamicii"nu-ti ajuta deloc cauza. Dimpotriva, demonstrezi ca o relatie cu tine trebuie evitata si mai mult.
Nu stiu de unde ai scos asta cu "oferitul relatiei", sau faptul ca barbatii o ofera. Sunt sigura ca in lume sunt rostite mai des cuvintele "vrei sa fii prietena mea?" decat "vrei sa fii prietenul meu?". Daca nu ii ajuta cu nimic, de ce le invita pe alea sa le fie iubite? Ca spui ca pot obtine si fara. Atunci? De ce e "vrei sa fii sotia mea?" si nu e "vrei sa fii sotul meu?"
Oricum realitatea doare. Nu poti incuraja omul prin uz de fals traim alte vremuri
Exista și oameni plictisitori. Unul plictisitor are nevoie de unul interesant și asa se rezolva problema. Ala interesant probabil nu observa ca celalalt e cam plictisitor. De fapt un bărbat inteligent, care are cultura nu are cum sa fie plictisitor căci știe multe lucruri și îți răspunde la multe întrebări, cred ca inteligenta unui bărbat poate fi atrăgătoare, nu crezi? După tine un bărbat ce vede atrăgător la o femeie? Zi mi la modul general dar nu te axa pe chestii misogine
beausingurlamasamea întreabă: