anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi v-ați mai uita la o fata foarte frumoasa care are note mari, dar a luat un singur 7 la o materie?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Acum poate nu, dar cand o sa cresti mai mare (adica dupa ce o sa termini studiile) o sa afli ca NIMENI dar absolut nimeni (cu exceptia angajatorului) nu este interesat de ce liceu ai facut. ce profil ai facut si ce nota ai luat la bac. (restul' maxim de curiozitate) Acea persoana, o sa fie mai mult interesata de cum esti tu ca persoana si ce stii tu sa faci. Atat. N-o sa-l intereseze deloc si mai ales n-o sa te judece deloc pentru un amarat de 7. Din perspectiva mea de baiat, eu da, ma uit la inteligenta unei fete. Insa pentru mine ce note a avut ea pe parcursul celor 12 clase, sunt egale cu 0. Gandesc gresit? Am intalnit si persoane, baieti/ fete care au doar 10 clase din motive personale sau doar 12 fara bac si cu toata sinceritatea ti-o zic ca sunt niste persoane atat de de treaba. N-au ei liceul terminat dar. macar au bun simt, perosonalitate si caracter propriu. La o fata pe mine ma intereseaza sa stiu cum gandeste, cum vede lumea, ce este de facut intr-o anumita situatie, ce trebuie sa faca ca relatia dintre mine si ea sa fie cat mai buna (fie ea de iubire sau de prietenie). Ea daca a avut note de 10 in liceu, asta nu inseamna ca stie lucrurile mentionate mai sus + altele mai importante, deoarece nu se preda asa ceva. Nu se preda cum sa ai grija de relatia ta. happy In plus, cand vine vorba de acel baiat. nu inteleg de ce ai in cap chestia asta ca s-ar putea sa te judece de la un simplu 7. Adica iti zic cu toata sinceritatea, cand am citit eu aia am avut un brain error 404.
Acum ca sa-ti raspund la intrebarea principala : Eu. m-as uita si la alea care au numai 6-7-8. happy Acum poate esti tu,, brain error" dar asa este. big grin Cum de ma pot uita la,, proaste" ca poate nici eu nu sunt mai departe de atat. Gresit. laughing Ti-am zis pentru mine si cand vine vorba de baieti sau de fete, fie ca este vorba de o relatie de iubire sau prietenie, notele sunt egale cu 0. Vreau sa fie o persoana buna, sa ma simt bine in preajma lui/ei, sa avem ce discuta, subiecte interesante/inteligente, de mai dam cu o parere, mai aflam ceva nou de la altul S.A.M.D, chestii care nu tin deloc de note. Apropo, te rog informeaza-te si vei afla ca inteligent nu este acelasi lucru cu destept. Tu esti doar desteapta, insa la ce intrebare ai pus + alte raspunsuri, nu prea esti ingeligenta.
Succes pe mai departe!

34 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

M-as uita mai mult ca inainte. Asa intelege ca e om intii, ca nu e perfecta, si de aceea pot sa ma apropiu de ea. De ce? Pentru ca un om perfect nu are cum sa te inteleaga daca tu gresesti, insa un om imperfect va intelege, pentru ca e constient de greselile sale.

| darrio2007 a răspuns:

In ce sens o spui? Ca esti fată. Oricum, pe baieti nu-i intereseaza notele. Ci altele de la o fată.

| RAY a răspuns:

Nu,daca nu e fata de nota 10 nici sa nu o vad in fata mea, de asta nici nu prea vad eu multe

| Catrice a răspuns:

:O ce legatura are iubirea cu notele? Dacă de asta placi o fata...

| J0B0MAT a răspuns:

Clar nu.

| RainmakerX a răspuns:

Vorbeste mai des cu el daca e timid.
Exista sansa sa nu faca vreun pas daca nu dai semne ca iti place de el.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Degeaba e frumoasa daca are note de 7!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

In niciun caz. Ar putea chiar sa se faca calugarita cu o nota de 7.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, nu poate fii in toate de nota 10.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu cu notele vrei să-l atragi? Păi sigur n-o să se uite niciodată la tine.
Fii profesionistă, ce dracu'

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur că da.

| Uvox a răspuns:

Nota 7? Pfff.
Exclus!

| ngllllll a răspuns:

Normal. Nu cred ca notele reprezinta sufletul si inima unei fete. E chiar draguta intrebarea ~

| UnderPressure a răspuns:

Ma uit eu daca nu se mai uita ala.

| Hellboy96 a răspuns:

Prietene, fi atent ce iti zic eu!
In iubire notele nu conteaza, daca tie iti place de ea, fa-i o impresie buna despre tine, poate iese ceva intre voi!
Si crede-ma, nu fi cu ea daca nu are destul timp liber!

O zi faina si bafta cu fata!

| Ela05 a răspuns:

Ce treabă are notele? Nu înțeleg.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Ela05):

Au.

| Ela05 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Păi așa este ce treabă au notele cu iubirea, atracția sau dorința? Nu?

| TsunadeSama a răspuns:

Mare, mare pacat ca la fete a ajuns sa conteze doar frumusetea. Bine, se poate spune ca ne-am facut-o cu mana noastra, din cauza unor specimene. Fetito, niciodata sa nu te intereseze sa fii pe placul cuiva. Fii tu, oricum ai fi, si asteapta ca cineva sa te placa pentru cine esti. Notele nu reflecta inteligenta, nu-ti face griji. In loc sa te preocupi sa fii o fata frumoasa, ai grija sa fii o fata inteligenta, e mult mai bine.

| anonim_4396 explică (pentru TsunadeSama):

Sunt inteligenta, nu ma preocupa sa fiu o fata frumoasa, pentru ca nu ma machiez, nu-mi fac nimic pe fata, pentru ca nu-mi place. Acesta e singurul meu șapte si sper ca va fi si ultimul, pentru ca eu stiam lecțiile (da, lecțiile, nu lecția, pentru ca ne asculta din mai multe!), doar ca atunci cand m-a ascultat a fost cam asa:
- i-am spus perfect lecția de zi
- i-am spus o definiție in cuvintele mele, mai simplificata, dar ea pune accent pe termenii pedagogici si cine se exprima liber, în propriile cuvinte riscă să ia o notă mai mica...
- si dupa m-a pus sa aleg o caracteristică a educației, eu am ales caracterul dialectic si stiam despre ce e vorba, dar eu invat oarecum mecanic, nu prea stiu cum sa învăț logic si am uitat cum începea. Atunci m-am blocat, m-am pierdut total si nu am mai știut ce sa spun. Dupa mi-am amintit, am ridicat mana sa raspund, dar nu m-a mai băgat în seama si mi-a pus notă: șapte! Doar pentru ca n-am știut acea caracteristică! Si eu m-am supărat mai mult pentru asta, pentru ca am învățat si stiam lecțiile... Si ceea ce mi se pare josnic e ca toate lecțiile predate de ea sunt luate de pe net, ea nu stie nimic la pedagogie. Cand ne asculta, sta cu laptop-ul in fata sa vada daca e bine ceea ce spunem. Macar daca mi-ar fi dat opt, putea sa imi iasa media 10. Acum o sa imi iasa 9... Si la celelalte materii am note de 9 si de 10, si doua note de 8. Cele de opt sunt la matematica si franceza, sa nu crezi ca le-am primit pe ceva mai usor. Pentru ca eu nu sunt o prietena foarte buna cu matematica, iar în generală nu prea am facut, adică aproape deloc franceza. Scuze daca te-am plictisit, si iti multumesc daca mi-ai citit "romanul", dar am vrut să mă descarc intr-un fel. Si acum ma simt mai bine, pentru ca o fata care îl baga mereu în seama pe băiatul de care imi place (pentru ca toti 3 am fost colegi), a luat 6 la franceza si 8 la pedagogie, iar eu 7 la pedagogie si 8 la franceza, asa ca eu ma plâng de 7, dar ea ce sa mai zică de 6?

| TsunadeSama a răspuns (pentru anonim_4396):

Tocmai ti-am spus, draga mea, ca nu conteaza notele, conteaza sa stii lucruri. Notele NU reflecta inteligenta. Ma bucur ca te simti mai bine, te ascult cu interes daca mai ai probleme. Ce nu am inteles e de ce te preocupa sa se uite cineva la tine, probabil ca esti foarte mica, si ai tinut sa specifici "fata frumoasa". Mi-ar placea sa intelegi ce inseamna "doamna", sa pui pret pe tine asa cum ar trebui.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am vrut sa spun caracterul universal, scuze!

| anonim_4396 explică (pentru Nemessys):

De ce spui ca nu sunt inteligenta? Eu unele întrebări le pun ori din plictiseala, ori din curiozitate, iar asta a fost din suferinta.

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-am zis sa cauti diferenta dintre a fi destept si a fi inteligent. Eu nu am zis-o ca pe o insulta.
By the way. din raspunsul ala tu doar aia vezi?

| ngllllll a răspuns (pentru anonim_4396):

Profesorii incompetenti se vor ascunde mereu in spatele notelor mici si vor incerca sa demoralizeze elevii. Notele nu au nicio semnificatie cand vine vorba de sufletul cuiva, pasiunile, sentimentele. E clar ca profesoara ta nu prea intelege ce este pedagogia daca s-a purtat asa. A memora ceva nu înseamnă ca ai si inteles ceva, mai ales ca pedagogia este o stiinta umanista si nu are nicio treaba cu memorarea mecanica. Probabil ca a simtit ca tu esti mai desteapta si ai o capacitate mai mare de a intelege decat ea, si de asta a vrut sa te darame, sa te faca sa crezi ca esti incapabila, sa urasti materia, scoala, etc. De fapt ce face ea este anti pedagogie. Pedagogia se refera tocmai la motivarea celui care invata, facilitarea procesului de invatare, ajutarea elevului, eficientizarea invatarii. In realitate sunt putini pedagogi. De multe ori ceea ce ai au invatat nici nu inteleg. Iar dacă ar pune in practica macar un minim de pedagogie, o eleva asa de motivata si capabila ca tine ar avea numai note de 10. Educatia devine anti-educatie in Romania pentru ca le e frica sa nu cumva sa fie cineva mai capabil si mai destept l. Nu te limita doar la ce faci la scoala, indiferent ce note ai. A invata nu inseamna a memora ca robotul.

| anonim_4396 explică (pentru Nemessys):

Nu vad doar aia, o sa-ti dau funda pentru ca meriți, dar eram curioasă. Adică, am cautat pe internet diferenta, dar tu de unde stii ca nu am o inteligență nativă?

| anonim_4396 explică (pentru ngllllll):

Ai spus niste vorbe atât de adevarate si înțelepte! Păcat ca nu ti-am văzut mai devreme răspunsul, ca ti-as fi dat funda, doar ca m-am grăbit la altcineva.

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum poate nu, dar cand o sa cresti mai mare (adica dupa ce o sa termini studiile) o sa afli ca NIMENI dar absolut nimeni (cu exceptia angajatorului) nu este interesat de ce liceu ai facut. ce profil ai facut si ce nota ai luat la bac. (restul' maxim de curiozitate) Acea persoana, o sa fie mai mult interesata de cum esti tu ca persoana si ce stii tu sa faci. Atat. N-o sa-l intereseze deloc si mai ales n-o sa te judece deloc pentru un amarat de 7. Din perspectiva mea de baiat, eu da, ma uit la inteligenta unei fete. Insa pentru mine ce note a avut ea pe parcursul celor 12 clase, sunt egale cu 0. Gandesc gresit? Am intalnit si persoane, baieti/ fete care au doar 10 clase din motive personale sau doar 12 fara bac si cu toata sinceritatea ti-o zic ca sunt niste persoane atat de de treaba. N-au ei liceul terminat dar. macar au bun simt, perosonalitate si caracter propriu. La o fata pe mine ma intereseaza sa stiu cum gandeste, cum vede lumea, ce este de facut intr-o anumita situatie, ce trebuie sa faca ca relatia dintre mine si ea sa fie cat mai buna (fie ea de iubire sau de prietenie). Ea daca a avut note de 10 in liceu, asta nu inseamna ca stie lucrurile mentionate mai sus + altele mai importante, deoarece nu se preda asa ceva. Nu se preda cum sa ai grija de relatia ta. happy In plus, cand vine vorba de acel baiat. nu inteleg de ce ai in cap chestia asta ca s-ar putea sa te judece de la un simplu 7. Adica iti zic cu toata sinceritatea, cand am citit eu aia am avut un brain error 404.
Acum ca sa-ti raspund la intrebarea principala : Eu. m-as uita si la alea care au numai 6-7-8. happy Acum poate esti tu,, brain error" dar asa este. big grin Cum de ma pot uita la,, proaste" ca poate nici eu nu sunt mai departe de atat. Gresit. laughing Ti-am zis pentru mine si cand vine vorba de baieti sau de fete, fie ca este vorba de o relatie de iubire sau prietenie, notele sunt egale cu 0. Vreau sa fie o persoana buna, sa ma simt bine in preajma lui/ei, sa avem ce discuta, subiecte interesante/inteligente, de mai dam cu o parere, mai aflam ceva nou de la altul S.A.M.D, chestii care nu tin deloc de note. Apropo, te rog informeaza-te si vei afla ca inteligent nu este acelasi lucru cu destept. Tu esti doar desteapta, insa la ce intrebare ai pus + alte raspunsuri, nu prea esti ingeligenta.
Succes pe mai departe!

| PaulYt_Buzdugan_1987 a răspuns:

Ce conteaza notele daca e foarte frumoasa?

| anonim_4396 explică (pentru PaulYt_Buzdugan_1987):

Iti spun de ce contează happy pentru ca mie imi place mult de un băiat foarte destept si cred ca si lui ii place de mine, dar e cam timid, si azi am luat 7 la o materie. Am fost foarte supărată, pentru ca învățasem, dar cand m-a ascultat, m-am pierdut si nu imi mai găseam cuvintele, iar cand am iesit era băiatul de care imi place si m-am uitat la el si el la mine, dar imi venea sa plâng de nota pe care am luat-o si nu am mai putut da ochii cu el sa ne salutăm... Si l-am vazut cu coada ochiului ca se uita la mine, iar acum mi-e teama ca o sa afle de nota mea, pentru ca unele rude de ale mele sunt prietene cu familia lui, deci da... Si acum ma simt prost ca nu l-am mai băgat în seama, dar aveam lacrimi în ochi.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Voi va impresionati prin note mari? Si stai tu linistita, notele nu reflecta mai deloc inteligenta cuiva.

| Uvox a răspuns (pentru anonim_4396):

Vad ca te duce minte, te exprimi corect, logic si gramatical.
Asa ca parerea mea este ca daca el nu se mai uita la tine din cauza notei, cel care pierde este el si din partea mea are nota 4 la materia "cenușie".
Iar pentru tine, desigur ca notele sunt importante dar nu reflectă cine esti ca persoana si de cele mai multe ori nici cu ce rămâi in cap dupa scoala. Nu am dubii In cazul tau.
happy

| anonim_4396 explică (pentru Uvox):

Cum sa nu ma duca mintea? Nu sunt proasta. M-a depunctat mult pentru ca n-am știut caracterul universal, în rest i-am spus tot. În cuvintele mele ce-i drept, fără a folosi prea multi termeni pedagogici, dar însemna același lucru. Si stiam ce este caracterul universal, dar pe moment nu l-am mai știut, pentru ca învățând mecanic am uitat cum începea si m-am pierdut total. După cand mi-am adus aminte, nici nu s-a mai uitat la mine ca am ridicat mana, parca intenționat a facut, mi-a pus repede notă. Ca de altii trage si nu face la fel cum a facut azi cu mine... În rest i-am spus lecția perfect, daca nu era caracterul dialectic luam 9. Singurul si sper ca va fi si ultimul meu șapte! Ca in rest am note de 10, câteva de 9 si doua de 8.

| carbon21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da ce clasa sunteti? Nu conteaza notele fiecare poate sa clacheze intr-un final cum ai zis tu din cauza timiditatii. Incearca sa vorbesti cu el, sa-l saluti, poate pe el nu conteaza asa de mult notele, ci persoana ta.