Pai ce rost mai are sa te desparti, daca dupa aia stii ca te vei impaca? sau invers, te impaci, stiind oricum ca iar te vei desparti...si tot asa.
Depinde de situatie. Daca a fost ceva grav, fi sigura ca nu.Dar daca ceva banal, sti raspunsul!
Eu da m-am impacat cu fostii mei prieteni si iar ne'am despartit din chiestii banale dar acum cu acctualul meu prieten e diferit.Stii ne cunoastem de foarte mult timp si mereu am simtit ceva unul pentru altul.anul trecut am fost prima dat impreuna dar ne'am despartit din cauza distantei (el sta in Italia). Deci nu afost un motiv gen de gelozie sau altele iar in acest timp ne'am dat seama ca noi ne iubim si ne'am impacat iar relatia este una cat se poate de serioasa iubindu'ne si avand acelasi planuri de viitor. FUNDA?
Depinde de gravitatea lucrurilor care au provocat despartirea si de cat de mult se iubesc indivizii. multe persoane se impaca, se despart, se impaca, se despart etc.
numai tu esti in masura sa decizi daca te impaci sau nu cu iubitul tau
In aproape 3 ani m-am impacat cu iub de vreo 20 de ori, dar depinde de cat de grav este motivul
anonim_4396 întreabă: