Buna, ma bucur pentru. tine...am si eu o relatie de aproape 2 ani, dar intre noi au mai fost certuri, despartiri, impacari; ne-am inteles foarte bine dar de cand ne-am impacat, ca noi am fost despartiti, ne-am impacat de 5 luni si de atunci relatia noastra e una ca de vis.Ne intelegem din priviri, nu stiu cum s-a intamplat una ca asta ca niciodata nu a fost asa, in aproape 2 ani nu ne-am inteles ca in aceste 5 luni, acum ne sunam intr-una, ne vedem zilnic, nu ne-am certat deloc de cand ne-am impacat si chiar avem planuri impreuna.
Cand m-am impacat cu el nu credeam ca relatia va merge, mai ales ca inainte eram asa mai reci unu fata de altul, dar de 5 luni suntem foarte apropriati unu de altul si chiar nu rezistam nicio zi sa nu ne vedem!
Da. Suntem impreuna de 3 ani si ne intelegem foarte bine. Mai avem si mici ciondaneli ca in orice relatie, dar eu consider ca niste discutii in contradictoriu sunt foarte bune cateodata (daca e totul lapte si miere mi se pare plictisitor). Desi suntem de atata timp impreuna nu a intervenit monotonia in relatia noastra. Inca mai sunt indragostita de el (a fi indragostit e diferit de a iubi) si inca mai simt fluturasi in stomac cand trebuie sa ma intalnesc cu el
Normal ca il iubesc sincer, de fapt ne iubim foarte mult.In vara facem 3 ani de cand suntem impreuna, ne intelegem foarte bine; mai putin atunci cand ne certam dar ne trece
Si eu imi iubesc mult iubitul! Si noi mai avem putin si facem 3 ani! si noi ne iubim foarte mult unul pe celalalt si ne-am demonstrat asta de n ori! Facem numai nebunii sa fim impreuna si sa ne bucuram unul de altul! Ne mai certam, ne impacam! Ne suparam din prostii, chestii minore apoi cel ce a gresit isi cere scuze-fara suparare! analizam problema, discutam, ajungem la concluzia ''care e vinovatul?'' si apoi impacarea e dulce! Il iubesc mult si stiu ca si el ma iubeste! Eu sunt in clasa a -11-a iar el termina acum clasa a -12-a!~Anul viitor el va fi la facultate si stiu ca ii voi simti lipsa, ca sunt obisnuita sa ma vad mai mereu cu el! Imi plac 98% din lucruri la el! E un baiat deosebit cum rar gaseste o fata! vreau sa tin de el si sa-l fac si eu fericit asa cum ma face el! Avem planuri serioase impreuna, dar fiind faptul ca ne iubim asa mult!
Oarecum da.
Suntem de ceva timp, ne intelegem destul de bine...
In timp poate voi fi mai entuziasmata de prezenta lui in viata mea, dar momentan pot sa zic ca nu e cu nimic special in comparatie cu ceilalti. Sper doar sa dureze relatia si ca iubirea sa se aprinda mai mult. Avem aproximativ aceleasi caractere, cand fitele unuia isi fac aparatia, trebuia sa vina si orgoliul celuilalt, oricum ne certam din niste nimicuri.
Bafta.
Daca sunt cu o fata inseamna ca o iubesc sau macar imi place mult si as vrea ca relatia sa prinda contur. Nu imi plac relatiile superficiale. Daca o fata nu imi place pun capat relatiei, vorbesc sincer cu ea si ii spun. Sunt un adept al fidelitatii si sinceritatii. Deocamdata nu am iubita dar mi-ar placea sa gasesc o fata asa cum vreau eu si sa avem o relatie de durata. Cu siguranta voi sti sa apreciez fata de langa mine.
Asta cu iubitul sincer e de-amboulea.
E simplu: Ori o iubesc ori nu. Dacă nu, poate mi-e dragă, o plac, o admir şi poate-ajung să o iubesc sau ar cam trebui să o schimb.
O iubesc pur şi simplu nu că "sincer", că "câr", că "mâr". Asta deja e superficial şi forţat.
Ah... şi vezi că moduri sunt "indicativ", "conjunctiv", "imperativ", "infinitiv", etc. etc. Plural este numărul
Nu prea cred ca e iubire la tine, dar daca tu zici...
Merge ca la carte? Care carte?! Spune-mi si mie, poate m-am inspirat din cartea care nu trebuia...
Santem de 9 luni impreuna si ne intelegem de minune, el ma iubeste mai mult decat eu pe el ...si lasa mereu de la el, il iubesc enorm fff sincer, nu stiu daca as putea trai fara el
Il iubesc si ma iubeste. Mi-a dovedit lucrul asta. Desi toti sunt impotriva lui, mai ales mama mea, relatia noastra este si mai puternica si nu avem de gand sa renuntam unul la celalalt, orice ar fi. Ne intelegem bine deoarece avem incredere unul in altul si comunicam foarte mult despre absolut orice. Suntem impreuna de 6 luni si ceva si vom fi mult timp de acum incolo cu ajutorul lui Dumnezeu!
Numai bine si o relatie cat mai frumoasa sa ai, s ate simti mereu implinita ca si pana acum!
Il iubim enorm si sincer :X avem un an de cand suntem impreuna :X si ne intelegem perfect :*
Eu imi iubesc partenerul din toata inima, nu l-as da pe nimeni si nimicavem apr 2 ani de cand sntm impreuna, ne intelegem ca toata lumea, cand mai bine, cand mai rau... csf, sntm oamenifelicitari pentru relatia ta, va doresc numai bine in continuare
Hey! Buna! Imi pare bine ca ai reusit sa mentii o relatie timp de trei ani. Eu momentan sut bagata intr-o relatie care dureaza de 1 an. La noi nu pot sa zic ca au fost toate ca la carte. Ne certam des dar totdeauna impacarea este cea mai frumoasa parte. Eu il iubesc enorm de mult, as face orice imi este cu putinta pentru el, de fapt cred ca iubirea noastra este reciproca. Nici eu nu pot sta mai mult de o zi suparata pe el nici el nu poate sta mai mult de o zi suparat pe mine, deci ne iubim chiar daca iubirea nostra se manifesta cateodata si prin certuri sau despartiri care dureaza nu mai mult de 1 zi. Eu una sunt foarte fericita langa el. Sper sa fi fericita alaturi de persoana iubita si sa nu fi dezamagita niciodata in dragoste! Te salut!
identitate
Aberezei copile ai si tu vreo 16 -17 ani si n-ai inteles niciodata dragostea
se vede ca n-ai iubit niciodata spre deosebire de alte raspunsuri
treaba ta ce crezi
daca tu nu stii sa duci o reatie la infinit e problema ta copile
mai cauta si tu pe site-uri
hai pa
ma plictisesti
George0197 întreabă: