Pai daca chiar sunteti impreuna si nu face asta in public nu e nimic rau, dar daca o face in public, e cam rau... cateodata unii oameni vor numai sa se dea mari ca au iei iubita...
Nu stiu
din punctul meu de vedere atata timp cat tie iti place asta e ok, dar daca nu iti place si o mai face si in public inseamna ca e nesimtit
alegerea e a ta
Nu nu dinpotriva ca sa va apropiati mai mult daca faceti asa!(iti spun din experienta asa am facut cu iubita mea )
Da evident Avem o relatie de lunga durata si mi se pare chiar normal Noi nu prea ne ascundem in "public" pentru ca nu putem Dar nah' asta e Daca el te pipaie pe tine, fa'o si tu |Dar nu pe sani si pe fund
Daca e vorba de prietenul meu, nu e nimic rau, daca e altul il pocnesc mai mult ca sigur
Atata timp cat te simti cu fluturashi e de bine,eu cred ca sunt cel mai nesimtzit ,o pipai in fiecare zi cand ma intalnesc cu ea,bine in public, putin mai gentil , deci NU CRED CA ESTE CEVA DE RAU
Pai. binenteles ca da. De aceea se numeste "iubit". Vei intelege cand vei mai creste.
Depinde ce varsta ai (aveti). De la o anumita varsta in sus e ceva normal, natural. Dar daca sunteti inca prea mici, e mai bine sa va abtineti si sa va ocupati timpul cu altceva.
Succes!
Bananacantareata87 întreabă: