| Miihaa a întrebat:

Voi va simititi nasol dupa ce va masturbati? Adica vinovati sau sa deveniti mai irascibili, etc...
- De ce apar aceste sentimente?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca societatea noastra considera asta negativ de parca un viol ar fi ok, tu ca persoana ti rusine si asa apare sentimentul de vinovatie, dar in timp treci peste asta

| SkyPilot a răspuns:

Eu ma descurc fara, asa ca la capitolul sentimente nu iti pot raspunde.
Vinovatia provine din educatia pe care o primim. Chiar daca lucrurile s-au mai relaxat un pic, opinia romaneasca despre masturbare este una negativa.
Nu cred ca devenim irascibili, ma gandesc ca ar trebui sa aiba un efect de calmare. Eu sint irascibil cand imi lipseste sexul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de situatie, adica de starea pe care o ai la momentul respectiv sau chiar de fantezia pe care o ai, depinde foarte mult catre cine este indreptata fantezia respectiva, daca este la o ruda, fie ea chiar si de gradul 4, cum ar fi o verisoara sau un var, te poti simti vinovat/a si chiar sa devii irascibil/a.

| Xpressurself a răspuns:

Pentru ca nu ai orgasmul in corp ci ai un orgasm cu descarcare. te concentrezi prea mult pe zonele erogene. invata sa lasi placerea sa urce in corpul tau si focalizeaza-te atunci pe sentimente de iubire, implinire, satisfactie. nu lasa sa ramana acolo tensiunea erotica, opreste-te, mangaie-te pe tot corpul, joaca-te cu sanii.
o alta metoda este un masaj erotic cu uleiuri aromate facute de cineva care se pricepe si sa te invete sa urci orgasmul si nu sa-l pierzi. daca esti fata poti sa inveti relativ usor in cateva saptamani, baietii au nevoie uneori de ani buni sa invete sa nu mai piarda sperma.
la tine masturbarea este mecanica, de aceea te simti asa, fa-o sa fie o sarbatoare. cauta-ti un partener happy sunt sigur ca te asteapta cineva, undeva.

| Xpressurself a răspuns:

Daca esti baiat afla ca nu este bine sa te pui in pielea unei fete. baietii trebuie sa se ocupe de treburile masculine iar fetele de a lor. in acest caz nu urma niciun sfat care l-am dat fetelor, este pentru ele.

| AllexStefanPhoto19 a răspuns:

De ce nu incerci si tu asta si ai sa vezi ce sentimente iti apar.

| DanyEL24 a răspuns:

Eu ma simt foarte bine depinde si de opinia ta despre masturbare

Întrebări similare