| thereforyou a întrebat:

"Voiam doar sa iti las cateva cuvinte.
Te iubesc cu adevarat, din pacate simt ca te iubesc prea mult fata de cat ma iubesti tu. Mi-as fi dorit foarte mult sa fi avut macar jumatate din dragostea pe care o simt eu pentru tine, dar din pacate stiu ca nu e asa. Am ajuns, din pacate, la perioada aia in care as face orice pentru tine si stiu ca e foarte gresit pentru ca tu nu ai face prea multe pentru mine. Nu te blamez pentru asta, ba dimpotriva ma blamez pe mine insumi, consider ca nu sunt destul de bun pentru tine, tu meriti divinitatea. Nu pot spune ca nu am dat tot ce e mai bun din mine, pentru ca nu e asa, tot timpul m-am gandit cum sa fac sa iti fie tie bine, lasandu-ma pe mine la o parte. Daca aveam 5 lei, de exemplu, mai bine iti cumparam tie o cutie de Skittles sau ceva dulce, doar pentru a avea placerea sa te vad zambind ca un copilas. As fi fost acolo pentru tine oricand, necontand daca as fi avut altceva de facut. Din pacate asta nu ti-a fost de ajuns. Imi vor lipsi enorm momentele petrecute alaturi de tine. Te iubesc enorm dar din pacate va trebui sa o luam pe alte cai, stiu ca nu te va afecta cat ma va afecta pe mine, iti multumesc pentru clipele care mi le-ai oferit alaturi de tine. Adio "
Cam asta simt eu in legatura cu iubita measad ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| Marijuana a răspuns:

rolling eyes ciudat, dar m`a miscat mult ce ai scris tu aici.nu sunt doar vorbe sunt bucati din suflet.Trimite`i tot ce ai spus aici, daca ramane indiferenta e clar...nu te merita...

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Macar din spusele tale aici poate va simti ceva cand va citi asta daca nu atunci e o usuratica

| Libelle a răspuns:

Ce sa mai spun... aproape ca iar plangcrying
nu te-ai chinuit sa te exprimi filozofic... vorbesti din suflet
foarte frumos.

| Razvan a răspuns:

Ce face? Nu te iubeste si merita divinitatea? Ai cam facut un cult din ea si nu se merita.Bine ca te-ai trezit la timp. Sper doar ca scopul acestei scrisori nu este acela de a o intoarce inapoi la tine, ci de a respecta ultimul cuvant "adio". Pentru ca mie imi suna ca un stirigat de ajutor si nu imi place

| Floreenofficial a răspuns:

Pai incercarea moarte n-are.mai incearca odata sa va impacati si daca nu merge nici in al 12-lea ceas atunci vedeti-va fiecare de viata voastra. sad
bafta!winking

| Damian a răspuns:

Miscator... Te compatimesc frate

| ΣleƙtrᴓRaccȍȍN a răspuns:

O dai pe spate oricat de neromantica sau dura ar fi
imi pare rau ca s-a ajuns la asta dar poate odata ce ii vei spune ce simti pentru ea vei indrepta relatia voastra. un lucru e sigur: te va privi altfel

| RMihai a răspuns:

Ma frumos, aplauze din partea mea, in sfarsit un om cu capu pe umeri, poate va simti ceva la citirea acestor randuri, tu sti cel mai bine daca simti ca nu te mai iubeste si nu mai esti fericit langa ea

| clawdya_8655 a răspuns:

Pai nu stiu
cum iti e tie mai bine
daca ea nu tine la tine, cred ca ar trebui sa o luati pe cai diferite si sa incerci sa fi fericit cu o fata care chiar tine la tine.
dupa ce o sa i trimiti masg asta o sa afli cat tine ea la tine.
unii in locul tau ar sta cu persoana iubita si stiind ca ea nu tine la el; dar sunt sigura ca o sa iti fie mai bine fara ea, la inceput o sa fie mai greu, dar o sa te obisnuiesti.
e foarte frumos mesajul. daca e tot ce simti tu acum, e tocmai perfect.conteaza sa iti descarci sufletul, sa ii spui tot ce simti.

| flowersforthehead a răspuns:

Cred ca e cam tarziu sa raspund acum. dar cuvintele pe care le ai scris tu aici le simte doar cel care poate iubi ca tinehappy E pacat pentru ca i greu sa mai gasesti pe cineva cu astfel de sentimente.cineva care are ''nevoie de iubire cum are nevoie desertul de apa''happy
Chiar. a ramas indiferenta pana la urma?

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Daca tine la tine, probabil va veni la tine si ceva se va schimba, daca nu, asta e...

| eDDy a răspuns:

Acuma sincer ma miscat, aproape imi dadeau lacrimile happy.
Mai bine scrii o carte serios nu fac misto de tine dar esti extraorinar. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesc un baiat dar era sa ma despart de el tot din vina mea ce sa fac ca sa ma iubeasca si el la fel cum il iubesc eu pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesant.imi place mult cum gandesti.asa fac si eu pentru barbatu meu, dar acum din pacate nu prea are cum sa`mi multumeask prin niste gratii amarate, poate si fostei iubite ii pare rau, asa cum ii lipsesc si lui barbatamiu, atunci cand ma avea numai langa el nu stia sa`mi multumeask, pentru ca in momentu cand ai aproape acea persoana, nu`ti dai seama ca o iubesti cu adevarat, dar atunci cand o pierzi abia iti dai seama ce simteai tu cu adevarat, crede`ma viata e curva, am abia 19 ani si sunt trecuta prin multe.in ziua de astazi nu mai poti avea incredere nici in tine insuti, apai sa mai ai increde in persoana iubitasadimi pare rau pentru relatia voastrasadsadImi place cum gandesti asa ca mergi mai departe

| Aisha_8992 a răspuns:

De unde esti?

| silvia_4365 a răspuns:

In situatia in care te afli tu ma aflu si eu.Au pus orgoliu inaintea sentimentelor... Daca te iubeste se va intoarce la tine.Ai grija de tine...Priveste in trecut dar traieste in prezent>big grin