ciudat, dar m`a miscat mult ce ai scris tu aici.nu sunt doar vorbe sunt bucati din suflet.Trimite`i tot ce ai spus aici, daca ramane indiferenta e clar...nu te merita...
Macar din spusele tale aici poate va simti ceva cand va citi asta daca nu atunci e o usuratica
Ce sa mai spun... aproape ca iar plang
nu te-ai chinuit sa te exprimi filozofic... vorbesti din suflet
foarte frumos.
Ce face? Nu te iubeste si merita divinitatea? Ai cam facut un cult din ea si nu se merita.Bine ca te-ai trezit la timp. Sper doar ca scopul acestei scrisori nu este acela de a o intoarce inapoi la tine, ci de a respecta ultimul cuvant "adio". Pentru ca mie imi suna ca un stirigat de ajutor si nu imi place
Pai incercarea moarte n-are.mai incearca odata sa va impacati si daca nu merge nici in al 12-lea ceas atunci vedeti-va fiecare de viata voastra.
bafta!
O dai pe spate oricat de neromantica sau dura ar fi
imi pare rau ca s-a ajuns la asta dar poate odata ce ii vei spune ce simti pentru ea vei indrepta relatia voastra. un lucru e sigur: te va privi altfel
Ma frumos, aplauze din partea mea, in sfarsit un om cu capu pe umeri, poate va simti ceva la citirea acestor randuri, tu sti cel mai bine daca simti ca nu te mai iubeste si nu mai esti fericit langa ea
Pai nu stiu
cum iti e tie mai bine
daca ea nu tine la tine, cred ca ar trebui sa o luati pe cai diferite si sa incerci sa fi fericit cu o fata care chiar tine la tine.
dupa ce o sa i trimiti masg asta o sa afli cat tine ea la tine.
unii in locul tau ar sta cu persoana iubita si stiind ca ea nu tine la el; dar sunt sigura ca o sa iti fie mai bine fara ea, la inceput o sa fie mai greu, dar o sa te obisnuiesti.
e foarte frumos mesajul. daca e tot ce simti tu acum, e tocmai perfect.conteaza sa iti descarci sufletul, sa ii spui tot ce simti.
Cred ca e cam tarziu sa raspund acum. dar cuvintele pe care le ai scris tu aici le simte doar cel care poate iubi ca tine E pacat pentru ca i greu sa mai gasesti pe cineva cu astfel de sentimente.cineva care are ''nevoie de iubire cum are nevoie desertul de apa''
Chiar. a ramas indiferenta pana la urma?
Daca tine la tine, probabil va veni la tine si ceva se va schimba, daca nu, asta e...
Acuma sincer ma miscat, aproape imi dadeau lacrimile .
Mai bine scrii o carte serios nu fac misto de tine dar esti extraorinar.
Interesant.imi place mult cum gandesti.asa fac si eu pentru barbatu meu, dar acum din pacate nu prea are cum sa`mi multumeask prin niste gratii amarate, poate si fostei iubite ii pare rau, asa cum ii lipsesc si lui barbatamiu, atunci cand ma avea numai langa el nu stia sa`mi multumeask, pentru ca in momentu cand ai aproape acea persoana, nu`ti dai seama ca o iubesti cu adevarat, dar atunci cand o pierzi abia iti dai seama ce simteai tu cu adevarat, crede`ma viata e curva, am abia 19 ani si sunt trecuta prin multe.in ziua de astazi nu mai poti avea incredere nici in tine insuti, apai sa mai ai increde in persoana iubitaimi pare rau pentru relatia voastraImi place cum gandesti asa ca mergi mai departe
In situatia in care te afli tu ma aflu si eu.Au pus orgoliu inaintea sentimentelor... Daca te iubeste se va intoarce la tine.Ai grija de tine...Priveste in trecut dar traieste in prezent>
HappynewCenusa întreabă: