anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voiam sa-i spun cateva cuvinte frumoase unei fete pe care o plac, dar are prieten. Uitasem oarecum de acest aspect, dar a pus o poza cu el. Mai are rost sa ma lupt? Vorbesc cu ea de cateva luni, ma imbratiseaza, etc. Asta ar insemna ca e atrasa de mine... Cand eu vorbesc sec si cu raspunsuri scurte, ea continua si vorbeste mult. Asta ar insemna ca e atrasa de mine. Mi-a si zis ca-s frumos si arat bine. Dar e cu altul. Am 18 si ea 17 ani. Ce sa fac? Astept sfaturi.

11 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Dacă voia sa fie cu tine, renunta la celălalt. Nu ti mai bate capul, nu are de gând sa îl lase.

| RAY a răspuns:

Mi-a si zis ca-s frumos si arat bine. Dar e cu altul rolling on the floor rolling on the floor al naibi de ghinion esti prea frumos pentru ea ce sa faci

| KindKid17 a răspuns (pentru RAY):

Bai baiatule, eu am zis exact ce a zis ea. Daca nu stii, nu te mai baga. Te rog fa-mi favorul asta. Stai in banca ta happy

| RAY a răspuns (pentru KindKid17):

rolling on the floor rolling on the floor copile vezi ca eu am 29 de ani, tu in fata mea esti o furnica depresiva, esti jalnic, patetic

| KindKid17 a răspuns (pentru RAY):

Ok, nu-mi pasa de parerea ta, dispari acum happy

rolling on the floor ai dat spam pe TPU, sa vedem ce spune admin despre asta

8
Voiam sa- i spun cateva cuvinte frumoase unei fete pe care o plac, dar are prieten. Uitasem oarecum de acest aspect, dar a pus o poza cu el. Mai are rost sa ma lupt? Vorbesc cu ea de cateva luni, ma? (mai mult)
24 Februarie 2019
3
Ce pot sa scriu fetei pe care o plac intr- o scrisoare? Si de asemnea, ce ar merge pe langa? Ciocolata, sau un trandafir? Si alte sugestii daca aveti. Are prieten, dar si se vede ca e interesata si? (mai mult)
24 Februarie 2019
3
Ce pot sa scriu fetei pe care o plac intr-o scrisoare? Si de asemnea, ce ar merge pe langa? Ciocolata, sau un trandafir? Si alte sugestii daca aveti
17 Februarie 2019
8
Salut. Vorbesc cu o fata de ceva timp, si se vedea ca e atrasa de mine. Am descoperit recent ca are prieten deja, si am intrebat- o sa vad ce zice. Si a zis ca nu are. De ce ar minti daca a pus si la? (mai mult)

Cum sa fac sa fiu impreuna cu o fata? Cum trebuie facut pasul acesta? Vorbim de ceva vreme, ne cunoastem, si am observat ca si ea e atrasa de mine. Suntem din acelasi liceu. Va rog, spuneti- mi cum? (mai mult)

Vorbesc cu o fata de ceva timp, si am inceput sa o visez cand dorm. Mi s-a intamplat deja de vreo 4-5 ori la rand. De ce?
10 Ianuarie 2019
19
Este bine sa fii direct cand placi o fata? Gen sa-i arati din prima ca o placi si ca vrei sa fii cu ea? Argumentati, va rog! happy

6
Cum sa fac sa fiu impreuna cu o fata? Adica voi ce ati facut ca sa fiti impreuna la un moment dat? Nu am avut prietena. Am 18 ani si chiar nu vreau sa o mai dau in bara.

| Andreeush a răspuns:

Nu are rost.
Caută pe altcineva.

| Plato a răspuns:

Evident ca nu te bagi intr-o relatie.

| paulvasile48 a răspuns:

Stii sigur ca ea si cu el sunt impreuna? Poate sunt doar bff sau ceva

| KindKid17 a răspuns (pentru paulvasile48):

A mai pus poze cu el, ca e dragobele ei, etc

rolling on the floor rolling on the floor nefolositor cica