Am si eu o problema asemanatoare am incepu sa vb cu o fata acum 4 luni eu nestiind ca este impreuna cu cineva am inceput sa vb cu ea la inceput se vedea cv reciproc inimioare pe mess sustinere si mesaje cu apropouri. intre timp am aflat ca era cu cineva si am zis sa nu mai vb des cu ea (in fiecare zi si vorbim si acum tot in fiecare zi) ea a inceput sa imi dea mesaje dar vazand ca nu i am mai raspuns in acel mod extrem de frumos am devenit mai mult prieteni... eu inca o plac dar csf. ea s-a certat cu prietenul ei acum 2 sapt iar eu i am fost alaturi si a remarcat asta si dadea niste semne cum ca eu il puteam inlocui pe iubitul ei sau cand am iesit prima oara am mers la un parc de distractii... ea cu o prietena de-a ei si cu gagicul prietenei eu m-am dat cu ea in tiribomba aia ( locurile fiind de 2 eram unul langa altul) si eram ca un cuplu ne simteam bine seara mi-a dat mesaj ca i-a placut foarte mult eu zic ca poate o sa imi iasa ceva si poate si tie eu n am nimic de pierdut eu zic ca e bine sa continui
Clar nu. Poti continua s-o tii prin preajma pentru eventualitatea ca s-ar desparti de tipul ala, dar in niciun caz sa nu faci pasi prea evidenti.
Dacă e cu altul, dar te îmbrățișează și pe tine, da este atrasă de tine.
Continuă.
Vă întâlniți din nou și din nou, ea te îmbrățișează.
Dta prelungește ușor îmbrățișarea, dar fără să forțezi.
Cu acela ea nu s-a logodit, nu a făcut promisiuni pe vecie.
Și chiar dacă a făcut, le poate retrage.
Și poartă-te frumos dar natural, și încearcă să simți atunci, chiar dacă nu spui cu voce tare, că asta este iubita ta pentru toată viața.
Acest gând al tău, chiar nerostit, ea îl va resimți ca o siguranță, ca o liniște lângă tine, care nu va ști de unde vine.
Treptat, se va întâlni mai des cu tine decât cu el și la un moment, te va anunța că s-a despărțit de el.
Așa va fi, dacă faci ce spun eu.
Nu este sută la sută sigur, dar șansele cresc, la fiecare întâlnire cu ea.
Dacă are pe altcineva tu de ce te bagi?
Nu are rost să te complici.
Dacă îi plăcea de tine nu mai era cu acel tip acum.
Fete mai sunt.
Eu in locul tau nu i-as mai da nici un semn, cel putin 2 luni de zile sa vezi ce face cu relatia ei, nu te baga intre ei doi, chiar daca ea ar fi atrasa de tine, tu fii baiatul ala open mind si gandeste-te ca totusi baiatu ala e pe primul loc. Deci las-o in pace 2 luni si daca te rupe in mesaje si te suna, atunci iti dai seama ca e pe bune, ii bati app despre relatia ei daca mai e cu el sau nu si cumva ajungeti sa vedeti daca puteti forma ceva. Bafta
Dacă tu aveai o relație cu o fată, si fata aia vorbea si cu altul in timpul asta tu cum te ai simti? Nu iti e frică ca o sa ai o relatie cu ea si dupa aceea o sa îmbrățișeze pe altul si va vorbi cu altul?
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: