Nu cunosc povestea lor, dar un psihopat nu poate simti empatie, iubire, un sociopat poate simti empatie si iubire http://psihoradea.com/diferenta-dintre-psihopati-si-sociopati/
Are si ea dreptate seby, sa nu uitam ca pot exista socoipati care implinesc doar cateva lucruri din ce se numeste socipoat nu toata lista
De ce ma faci sa te judec din prima de fiecare data?
Microbistul asta stie ce e dragostea si cu ce se mananca,, pana si fotbalul e o pasiune ce necesita dragoste, atasament si fidelitate, Cocino, asta s-o stii de la mine!
Cum știi tu cu ce se mănâncă dragostea din moment ce n-ai avut nicio gagică?
Sau faptul că o spionezi pe golden ca ultimul disperat numești tu că știi cum se mănâncă?
Iar a judeca înseamnă privi/citi cu ură.
Pur și simplu respingi să discuți și doar vrei să te cerți.
Trage singur concluzia.
I like you.
Cocino...eu iti doresc binele, pe cineva care sa te inteleaga, sa iti fie alaturi,, bla bla.
Tu in continuare ai boala pe fotbal si pe microbisti, nu miscam un deget pentru astia care nu ne inghit, parerea lor e prea marunta incat s-o luam in considerare.
Tu sa fii sanatoasa, sa ai spor,, lasa-ne pe noi sa murim de inima alaturi de echipele noastre, cu litri de bere in frigider, dar si pe masa, daca asta e sterotipul pe care il au toti neinformatii.
Iti dau un sfat,, e mai bine sa-ti privesti propria recolta, a altora poate nu e inflorita cum ti-o doresti.
Eu ti-am mai explicat-o cu frumosul, nu am aruncat cu venin, in schimb scuipi lumea ca asa iti place, si te faci ca nu pricepi.
Da...nu gasesc in alte lucruri focul care sa transforme in pasiuni, mi se par plictisitoare, in schimb pentru mine fotbalul e ceva de tier 1,, suprem, unul din motivele pentru care ma trezesc zi de zi este chiar echipa mea de suflet, cum si tu ai filmele, rock-ul,, shoppingul, gatitul si multe altele.
Uite o parere relevanta aici
http://wooden91.blogspot.com/......reo-5.html
Imi doresti binele?
Lasa-ma sa te tai.
Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.
Vrei o lume mai buna?
O lume mai buna e una unde prostia doare.
Lasa-ma sa te inalt spiritual pana la cer, precum muntele ala de seminte scuipat de tine cand te uiti la meciuri.
Escaladeaza muntele de seminte cu spiritul tau pur, creat doar de mine si de intentiile mele umaniste si extraterestriale.
Relevanta? Pe bune?
Exact descrierea perfecta ' am boala pe sport'...scrise grasu' cand baga shaorma in el jucandu-se toata ziua pe calculator, viata sociala 0.
E dreptul fiecaruia la o parere, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si corecta!
Sa intelegi fotbalul iti trebuie un nivel de inteligenta,, ceva ce nu au toti oamenii, nu ma mira de ce multi nu-l inteleg, dar mai si grohaie pareri egale cu 0!
Bwhahahaha, degeaba vrei s-o dai pe poezie daca pana acum ai insirat numai mocirla.
Un pont bun: nu mananc seminte cand ma uit la meci, asta ca sa-ti schimbi poanta,, poate spre una mai reusita.
Realizezi ca o discutie serioasa noi 2 nu putem avea atata timp cand inclusiv al 3 lea reply al tau face aluzie spre benzile desenate...
Psihologic vorbind Jokerul e sociopat deci nu manifesta empatie, sau sentiment ca dragostea are la baza empatia. Deci evident că Jokerul nu simte dragoste, în cel mai bun caz simte atractie sexuala.
M-am saturat sa vad cliseul asta "un psihopat nu are cum sa iubeasca, nu are empatie".
Nimic mai gresit.
Esti psihopat, deci nu ai avea nicio problema sa omori oameni sau sa nu simti vreun sentiment puternic pentru cineva. Pai cine e de vina aici? Societatea care nu e in stare sa il atraga emotional, nu?
Orice om, oricat de dur, rece, psihopat ar fi, ar fi atras de cineva ca el, cineva care sa stie sa ii aprinda scanteia aia, si nu doar in chiloti.
Poate manipula si omori fara ezitare pe restul lumii, insa pe nenorocitul/a care indrazneste sa-i starneasca sentimente ...sanse spre zero sa o faca.
Nu il omoara dar il chinuie tot din placere si simpatie.
Poate doar din oftica ar omori-o, pentru ca nu ar suporta sa se simta vulnerabil emotional. Dar tot iubire e. Iubire fked up, dar repet, tot iubire e.
Cazul lui Joker aici de fata.
El adora sa fie un nebun psihopat si Harley ii strica pasentele emotionale.
Si le si place sa aiba o relatie fcked up. Nu ai ceva fcked up cu oricine.
Da, e moarta dupa el si asta ar putea fi un turn off. Dar impartasesc aceleasi viziuni si cel mai important, il urasc pe Batman.
Cand 2 villains se unesc pentru aceleasi scopuri, iubirea apare indubitabil.
Ce se aseamana, mereu se aduna.
Nu sunt familiarizata complet cu povestea, sa fac o analiza mai amanuntita asupra comportamentului sau, trebuie sa citesc toate benzile desenate sa ma pot pronunta mai bine.
Dar acum vorbeam doar de cliseul din partea psihologilor si a lumii despre psihopati.
Nu suport etichetele, teoriile batute in cuie fara analize suplimentare obiective.
Corpul uman e supus constant dereglarilor si decalajelor. De ce nu ar exista si dereglari de ordin psihologic sau psihiatric?
De ce un psihopat narcisist manipulator care se iubeste doar pe sine nu ar dezvolta sentimente duale de love-hate pentru cineva la fel ca el?
Hate-ul pornind din iubire, cum am explicat mai sus.
Simplu creierul e bineri funcționează ori 0 ori 1 nu poate și 0 și 1 simultan. Ca simți iubire în realul sens al cuvântului trebuie să ai empatie sau Jokerul nu are. Well da, sunt cazuri când lipsa de empatie e taman o formă de auto-apărare psihic, de exemplu Landey când își construiește personajul (Dexter Morgan) acesta uită uită traumele pe care le-a avut și simultan devin non-empatic. Ca un o persoană își așa stare să devină empatică ar trebui la propriu să-i repornească o parte din creier pentru că partea aia e turn off, și dacă e turn off nici pe maică-ta nu o iubești apăi pe o persoană random. O persoană ca Jokerul e instabil emoțional și nu are capacitatea să citească emoțiile celorlalți, chiar dacă de exemplu e abil analitic și poate citi modul de gândire al cuiva nu poate citi ceea ce simte, astfel că nu poate da un feed-back emoțional. Poate avea un psihopat atașament emoțional, nu deoarece creierului e mult mai fragil ca al nostru.
Un sociopat nu poate simti iubirea? http://psihoradea.com/diferenta-dintre-psihopati-si-sociopati/
Well, nu chiar, dacă îi analizezi acțiunile nu pare că are cote de atașament, de exemplu povestea lui Dexter în acest sens e mai interesantă, Dexter era sociopat, dependența de-a ucide printre altele nu era dată de plăcere ci de un safe-pattern. După cum psihiatra (din serial) explică, și un psihopat asociația iubirea cu acțiuniile nu cu sentimentele, Dexter era incapabil de empatie în prima fază, dar se pare că pattern-ul lui psihologic se schimbă acesta în mod ciudat se atașează de taică-so vitreg și de psihiatră mai târziu, la un moment dat se simte vinovat pentru moartea surori sale cât și pentru a psihiatrei, deci afecțiunea lui era psiho-emoțională, iar "vindecarea" aici parțială ținea de înțelegea lui Dexter evidența acțiuniilor care l-au dus în acel punct, în schimb Jokerul e drastic nu are regrete sau remușcări care pot fi semnale a unui atașament.
Ti se pare, am studiat genu ăsta chestia din plăcere de când aveam 17 ani, deci nu sunt out boy, știu ce zic.
Probabil o fte bine.
Nu cred ca o iubeste,iubeste sa isi bata joc de cineva care il iubeste pe el,sa se joace cu ea cum vrea, sa o faca sa sufere, sa o tortureze emotional si fizic, asta iubeste el, nu pe ea.
Iubeste ce rol are ea...de disperata, obsedata de el, care nu il poate lasa si el se simte un zeu pentru ca stiind asta ii ofera o anumita putere, ii da ordine, etc
Asta e parerea mea.
"Joker(un psihopat sociopat narcisist abuziv)" Cam multe calități, nu crezi? Unele contrazicându-se cu altele.
In Suicide Squad da, o iubește.In serialul de animație din ‘92 nu, nu cred ca o iubește.Transformarea lui Harley din film ar putea explica de ce Joker se simte conectat intr-un fel cu ea,ținând cont ca el a "ajutat-o" sa devină ce este acum.În povestea originală, transformarea are loc din propria inițiativă a lui Harley și nu se petrece exploziv, ci doar prin îmbrăcarea unui costum, totul pornind de la iubirea pe care i-o poartă ea lui Joker. Iubire care vine doar din partea ei, din punctul meu de vedere.
"Unele contrazicându-se cu altele."
Care cu ce anume se contrazice?
Psihopat cu sociopat.
Si psihopat cu asa-zisa iubire ce-i schimba viața lui Joker.
Cu prima poate ca esti de acord.Pe a 2-a văd ca deja o respingi, din ce ai scris mai jos.
Oricum, nu am văzut toate episoadele, nu as putea sa spun ca le știu toată povestea.
Nu resping nimic, imbratisez orice posibilitate.
Nimeni nu stie exact daca psihopatia lui Joker este genetica, sau e doar sociopat datorita copilariei traumatizante.
A povestit doctoritei Harley anumite episoade din trecutul sau, dar nu se stie daca sunt adevarate, putem doar sa speculam.
Conform teoriei cam asta ar fi diferenta majora intre psihopatie si sociopatie. Prima se mosteneste sau te nasti cu ea, a doua se dobandeste datorita circumstantelor vietii.
In rest, patternul de comportament/gandire este similar.
Cum spuneam, atata timp cat exista decalaje constante corporale (hormonale, psihologice, biochimice in sange samd), putem afirma cu siguranta ca te poti schimba dpdv psihiatric de la o zi la alta. Sau mai rar. Totul e relativ.
Ar mai fi si problema legată de faptul ca vrei sa faci o analiza psihologică detaliata a unui personaj din benzi desenate.Lucrurile nu sunt chiar cum ar trebui sa fie.Nu sunt "ca la carte".
Indiferent cum a fost închipuit Joker(psihopat, sociopat sau pur si simplu inadaptat social)nu înseamnă ca au fost respectate toate carcateristicile tipologiei căreia îi aparține.
Putea sa-i povestească acele evenimente doar ca sa-i atragă simpatia.Joker știa sa citească oamenii.Se folosea de ei. Pornea de la ideea că prin însăși natura ei umană, dr Harley urma sa empatizeze cu suferintele lui.Plus de asta, cel puțin in suicide squad(poate si in animații, dar e mai greu de realizat)Joker are un aer incontestabil de atrăgător.Si el știa asta si se putea folosi de atuul lui ca sa o subjuge pe Harley.
Adevarat.
Si da, e un personaj din benzi desenate. Dar asta nu inseamna ca analiza psihologica a acestuia e inutila.
Pentru ca si in viata reala exista Jokeri. Ah ca exista frica de politie si nu toti vor sa riste si sa creeze haosul din comics sau filme? Irelevant. In orice psihopat sau sociopat din viata reala exista cate un pui de Joker. Sau un joker absolut.
Si nici in viata reala lucrurile nu sunt ca la carte.
Nu toate analizele psihiatrice sunt precise.
Cum nici toate teoriile despre practic orice...nu sunt precise.
Totul e relativ, cum spuneam.
Nu am zis că e inutil.Doar că anumite lucruri s-ar putea să nu coincidă cu realitatea.Realitate care oricum probabil diferă de la om la om și e imposibil de apreciat în mod obiectiv din exterior.Sau din interior.
Frica nu e irelevanta.Și nu e numai frica.E si vorba de refuzul de a accepta.De a recunoaște.Sau de dorinta de a păstra aparențele, de a se agata de normalitate, deși ea nu poate fi definita ca un concept de sine stătător.Mi se pare cel mai bun exemplul lui Harley.Ea este văzută din 2 unghiuri-ea ca doctoriță și ea ca partenera lui Joker.Ambele fac parte din ea.Nu poate renunța complet la niciuna.Si poate ca si înainte sa-l cunoască pe Joker exista în ea o "Harlequin", dar era ascunsa.
Dar da, totul e relativ.
Crezi ca iubirea poate schimba genetica unui om? pentru ca psihopatia e genetica si se vede in creier
Https://www.psychologytoday.com/......ls-in-love
tulburarea de personalitate, inclusiv ceea ce este cu adevărat să se îndrăgostească de una.
Psihopatia are multe forme, incluzând varietatea subthreshold în care oamenii scor înalte pe teste de personalitate care măsoară tendințele psihopatice, dacă nu comportament. Atunci când este examinată ca o dimensiune continuă pe care oamenii pot primi scoruri diferite, putem vedea cum gradul în care o persoană are tendințe psihopatice se referă la alte fațete ale psihicului și relațiilor individului respectiv.
Există motive să se creadă că psihopatii subthreshold ar avea dificultăți în relațiile lor intime. După cum a observat psihologul Universit Laval (Quebec) Claudia Savard și colegii săi într-un studiu științific din 2015, criminali, în general, au stilul de atașament nesigur în care aceștia găsesc dificilă formarea de relații strânse cu ceilalți. Persoanele care se încadrează în criteriile de tulburare de personalitate psihopată - indiferent dacă participă sau nu la comportamente criminale - prezintă comportamente asociate cu un stil de atașament evitant, fiind în imposibilitatea de a forma relații apropiate intime. Detașarea emoțională și lipsa de empatie - doi indicatori cheie ai tulburării de personalitate psihopată - se referă și la stilurile de atașament maladaptive.
Persoanele în vârstă de psihopatie se află încă în relații romantice, indiferent dacă se căsătorează sau nu se stabilesc sau nu o legătură obligată. Cu toate acestea, o astfel de relație nu se poate baza pe intimitatea psihologică în sensul tradițional al cuvântului. În schimb, la fel ca și "Bonnie și Clyde.", Un cuplu poate intra într-o relație bazată pe o viziune comună asupra lumii, în care ambii încearcă să obțină cât mai mult posibil din alte persoane, lipsa lor de empatie și capacitatea de exprimare emoțiile profunde pot conduce, dacă nu la un final violent, apoi la dizolvarea bazată pe modele din ce în ce mai distructive de interacțiune între ele.
Chiar și aceste cupluri puțin calmi, cu toate acestea, pot dezvolta un rezultat mai pozitiv dacă cel mai sănătos dintre cei doi parteneri poate influența celălalt. De-a lungul timpului, ei ar putea forma o legătură intimă care să permită ambilor să devină mai multă încredere, împărtășire și capabilă să vadă lucrurile din punctul de vedere al partenerului.
Pentru a afla cum ar putea evolua psihopatia și stilul de atașament în timp, Savard și coautorii săi au luat abordarea romantică de urmărire a unui eșantion de cupluri căsătorite pe o perioadă de un an. Acest lucru a permis echipei francez-canadiene să examineze efectele unui partener asupra unui alt partener în timp. Cele 140 de cupluri, împreună pentru o medie de 7 ani, aveau vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.
Participanții și-au completat chestionarele separat, se evaluează pe scări concepute pentru a măsura tendințele lor psihopatice de empatie scăzută și manipulativitate (psihopatia "primară") și gradul de implicare în comportamentul antisocial (psihopatia "secundară"). dimensiunile anxietății (teama de abandon) și evitarea (incapacitatea de a se apropia de ceilalți).
Faptul că participanții s-au evaluat în cele două ocazii de testare a permis echipei Savard să examineze efectul, în timp, al efectelor unui partener asupra scorurilor celorlalți parteneri. Toate cuplurile erau heterosexuale, astfel încât proiectul studiului a permis cercetătorilor să examineze efectele partenerului de sex masculin asupra soției sale și invers. Acest lucru a fost tradus în privirea efectului actorului (să zicem, al omului) asupra partenerului său, precum și asupra conversației, efectul femeii (acum actorul) asupra omului (acum partenerul în analiză).
Autorii puteau compara apoi puterea relației de la "actor" la "partener" în comparație cu forța relației de la "partener" la "actor". Autorii au trebuit, de asemenea, să ia în considerare schimbările de-a lungul timpului la fiecare bărbat și la fiecare femeie, separate de efectul pe care îl aveau unul asupra celuilalt (efecte actor-actor).
Atunci când praful se va îndepărta de aceste comparații, va exista un efect al actorului A asupra partenerului B și invers? Ar fi adevărat atât pentru bărbați, cât și pentru femei? Efectele actori-actori au arătat că pentru bărbați, dar nu pentru femei, niveluri mai mari de psihopatie primară la momentul primului test (insensibilitate) au prezis niveluri mai ridicate de evitare a atașării la momentul celui de-al doilea test. Bărbații au prezentat, de asemenea, relații mai puternice în timp între psihopatia primară și anxietatea legată de atașament, ceea ce înseamnă că cei mai mulți dintre psihopați au exprimat de asemenea o teamă mai mare de intimitate.
Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, trăsăturile psihopatice secundare (angajarea în acte antisocialiste) au prezis o mai mare atașament - evitare și anxietate în timp. Comportamentul impulsiv și iresponsabil, în timp, devine din ce în ce mai mult legat atât de frica de respingere, cât și de tendința de a se retrage de la partener.
Examinarea efectelor actor-partener pentru bărbați și femei a demonstrat următoarele: Dacă sunteți o femeie, aveți un partener de sex masculin mai înalt în psihopatie de-a lungul ambelor dimensiuni de insensibilitate și impulsivitate de la început, vă face mai probabil să vă desprindeți de-a lungul timpului. Dimpotrivă, bărbații care s-au alăturat femeilor mai mari numai în dimensiunea impulsivității psihopatiei au devenit mai îngrijorați în privința atașamentului. Femeile antisociale i-au determinat pe partenerii lor de sex masculin să se teamă mai mult de respingere, mai dependenți și mai instabili din punct de vedere emoțional.
Are "corelație egală de cauzalitate"? Studiul a permis acestor cercetători să testeze definitiv căile în care psihopatia a prezis atașamentul și, dimpotrivă, atașamentul a prezis psihopatia. După cum au concluzionat autorii, "trăsăturile de personalitate psihopată ar trebui considerate ca un predictor al insecurității atașamentului, mai degrabă decât invers, într-o perspectivă diadică" (p. 133).
Popularitatea de lungă durată a super-eroilor cărții de benzi desenate este de înțeles; ele reprezintă versiunile ideale ale celor care ne-ar plăcea să fim. Cu toate acestea, un fenomen mai recent - și potențial mai interesant - de cultură pop a fost popularitatea super-răufăcătorilor. Dacă ei sunt "oamenii care iubesc", de ce suntem atrași de ei? Poate că este vorba de faptul că ele reflectă dorințele noastre întunecate, natura noastră animală pe care majoritatea dintre noi o suprimă cu religia, valorile culturale și / sau distragerea atenției. Această îmbrățișare de răufăcători este fundamentul pentru filmul următor "Echipa de sinucidere", în care mai mulți dușmani din echipa Universului D.C. au lucrat pentru guvern.
De la hdqwalls.com
Sursa: De la hdqwalls.com
Unul dintre cei mai iubiți agresori de benzi desenate este Jokerul (Nemesis de lungă durată al lui Batman). Cu toate acestea, mult mai recent, oamenii au fost fascinați de un ticălos relativ nou numit Harley Quinn. Apărând prima dată în seria animată de televiziune Batman într-un episod numit "Mad Love", Harley Quinn a apărut în cele din urmă în cărțile de benzi desenate Batman, apoi pe propria linie. Este mai mult sau mai puțin asistentul și prietena lui Joker. Relația lor dinamică este, într-un cuvânt, abuzivă. Harley este manipulat în mod constant și în mod constant și atât abuzat psihologic și fizic de Joker. Am fost intervievat pentru un articol despre abuzul lor pentru MTV; acest articol poate fi găsit aici. Este important să subliniem că victima violenței în relație nu este niciodată vina victimei. Este întotdeauna vina făptuitorului. Jokerul o manipulează și o terorizează. Dar asta nu este punctul central al acestui articol.
Astăzi, aș vrea să scriu despre faptul dacă aceste două personaje prezintă semne și simptome de tulburări de personalitate. În mod specific, cred că Jokerul este un exemplu clasic de tulburare de personalitate antisocială, în timp ce Harley se potrivește cu proiectul de lege pentru tulburarea histrionică a personalității.
Simptomele tulburărilor de personalitate pot fi găsite în DSM-V, cartea care detaliază toate bolile mintale. Tulburarea de personalitate antisocială se caracterizează prin următoarele simptome comune:
- Nerespectarea legilor și a normelor, care să justifice arestarea penală
- minciuna, înșelăciunea și manipularea pentru distracție sau profit
- comportament impulsiv
- iritabilitate și agresiune, inclusiv agresarea altora
- Nerespectarea flagrantă a siguranței sinelui și a altora
- Model de iresponsabilitate
- Lipsa de remușcări
Psihopatia nu este exclusiv genetica (in fundamentul ei asa e mai raspandita/diagnosticata). Alta eroare pe care o propagi dand copy-paste la destule lucruri pe care nu le intelegi.
Si e si simplu sa vezi proba contrarie: existenta psihopatilor inteligenti (in special criminalii). Iar de multe ori anumite forme de dementa imping involuntar afectiunile unora in categoria psihopatilor sau sociopatilor.
Da, asta e ceva mai realist, există și un sindrom de genul în care femeile se îndrăgostesc de pușcăriași.
Excelentă deducție.
Un psihopat nu are frică socială, e dezinhibat, deci nu e vorba de frică, ci de logică, psihopați nu sunt psihotici, nu toți, e în avantajul lor să nu ucidă, se pare că mulți din ei conduc companii mari, știind să se folosească de "cei slabi".
Nu e nicio deductie.Doar simple ipoteze.
Asa e.
Sunt dati dracu' psihopatii astia.
Nu simt frica, durere, sunt practic nemuritori.
I-auzi, @Unravel a fost lovit de traznet si a supravietuit. Clar e si el un psihopat.
Chiar si in tren m-a lovit o creanga de copac pe geam.
Super. Am ce sa citesc pe wc.
Pacat ca nu ma trece.
Dar daca mai vad un raspuns de genul "psihopatii e zei invincibili", imi vine imediat sa ma c4c.
Eu cred ca si sociopati pot iubi, ba chiar am si dovedit asta
"M-a lovit o creanga"
That's what she said: Train Edition.
In dragoste nu conteaza ce pasiuni are celalalt, cand vine, nu te intreaba al cui esti si ce vrei sa faci,, ti-o da in barba, cum se spune si te vezi ca esti impreuna cu un arhitect, iar tu sa fii Niculina din deal, dar la fel poate sa faca dragostea si atunci cand 2 au pasiuni comune.
Nu e suficient să fii prost e musai să fii și fudul. Deci o să explic pe limba ta copilaș.
Frica e ceva înăscut dar simultan e și e ceva inoculat social. Mulți oameni de exemplu evit anumite pattent-uri "anormale" de frica reacțiilor sociale. Well un psihopat nu empatizează, deci nu rezonează emoțional cu societatea, ce înseamnă asta? Că ăluia nu îi e teamă de reacțiile sociale sau consecințele lor, dar evită anumite comportamente pentru că nu vede de exemplu o rațiune bună în a fi după grativ. În fapt nu e vorba de lipsă IQ ci de lipsă de EQ ( emotional intelligence), dar dacă ești idiot insistă trollezi.
Se pare ca toata lumea uita de Hitler, cel mai bun exemplu de psihopat.
Iubea cainii si asculta muzica.
Am vazut filme despre psihopati din viata reala, si mai toti iubeau muzica sau animalele.
Am citit despre psihopati si mai mereu erau prezente detalii despre cum isi petreceau timpul, inclusiv ce pasiuni/iubiri aveau.
In conditiile astea, cat de prost sa fii sa afirmi cu atata nesimtire si arfism odios ca psihopatii nu iubesc sau nu au empatie?
Cu ce e diferita iubirea pentru muzica sau animale de cea pentru oameni?
Tot sunt starnite simtaminte.
Este diferita in sensul ca oamenii nu te fac in general sa simti ce te face muzica sa simti.
Iti greseste muzica cu ceva?
E muzica ipocrita si proasta si te dezamageste vreodata?
Nu. Cand e vorba de muzica pe care o iubesti...clar nu.
Oamenii...da.
Psihopatii au un nivel de inteligenta avansat si percep chestii imperceptibile de ordinary people.
Si de aici... apare ura (care tot un sentiment e) si lipsa de empatie sau sentimente fata de oameni.
Cum spuneam in cazul Jokerului. Nu ai o iubire fked up cu oricine.
Dai de un villain ca tine care te face sa simti ce te face muzica sau orice altceva sa simti... ajungi sa simti iubire si pentru persoana aia.
E atat de simpla aceasta analiza.
Pentru prosti...e foarte greu si emit teorii fara nicio baza reala.
Nu ma face nimeni sa simt ce ma face muzica sa simt, dar daca as prinde pe toti spurcatii ca voi cu care sa am ocazia sa-mi fac de cap...as avea satisfactia apogeica pe care nici muzica (iubirea mea suprema), nu o egaleaza.
Si asta tot simtamant e. Simtamant similar cu iubirea, ura, tot amalgamul de emotii pe care il eliminati ca posibilitate de a exista in inner constructia psihopatilor.
El ti a iubit tara,sotia,nu poti spune ca nu iubea,in primul razboi ranit s-a intors pe front, ti a iubit si cainele si masina, nu era un om lipsit de sentimente, Hitler nu avea alta solutie, chiar nu avea, era die letzte Lösung
Într-adevăr, Joker e o bucată abuzivă de rahat. Dacă e psihopat sau sociopat, dacă o iubește (dar nu știe cum să o arate sau nu vrea să facă asta), e discutabil, rămâne la latitudinea cititorului, întrucât e un personaj destul de complex, plin de secrete. La naiba, nici nu îi știm numele adevărat! Și, la naiba, există vreo 3 Jokeri în același univers.
Așadar, fiecare poate să creadă ce vrea, dar ar fi nedrept să spună că vai, ce relație drăguță au, când au văzut numai căcatul ăla de Suicide Squad.
Oricum, Harley s-a cam săturat de Joker și și-a tras gagică, pe Poison Ivy. Ba chiar a început să-l ia ea pe el la bătaie.
Suicide Squad chiar mi-a placut deoarece da, in acest film chiar pare ca o iubeste si ca accepta asta intr-un final. In benzile desenate si desenele mai vechi relatia este mai diferita, si nu pare s-o iubesc. Totusi, eu vreau sa cred ca da, e dragut
Dupa acest film observam ca Joker nu are pic de inima, Asta inseamna ca Joker abuzeaza de Harley Queen
fara0nume întreabă:
Oprică_Adryana_1973 întreabă: